Kontsert-aktusele said kutse kõik valla asutuste töötajad ning inimesed, kes on isiklikult või läbi nende poolt juhitud ettevõtete kõige enam valla arengule viimase aasta jooksul kaasa aidanud.

Vahepalana naerutas pidulisi ametnike esitatud näitemäng „Kosjad Seljametsa moodi".

Pruudi isale Kase Mardile (A. Jakobson) annab tarka nõu külamees Kusti (K. Erkmann). Etenduses tegid veel kaasa H. Reisenbuk, V. Roosmaa, V. Pikkur ja R. Šimanis.
_________________________________

Kõrgeima autasu omistas vallavolikogu Helve Reisenbukile

Vapimärgi nr 35 omanikuks sai pikaajalise panuse eest valla humanitaarvaldkonna juhtimisel ja arendamisel Helve Reisenbuk.

Helve Reisenbuk töötab abivallavanemana kümme aastat, kureerides hariduse, kultuuri, spordi, sotsiaalhoolekande, noorsootegevuse ja vabaaja kujundamisega seonduvaid küsimusi vallas.

Valla hariduselu korraldus on maakonnas esireas ning koolide, lasteaedade arendamine on olnud järjepidev. Ta on esitanud täiendavaid taotlusi Euroopa fondidele saamaks lisaressursse teenuste kättesaadavuse kiirendamiseks valla kodanikele.

Vald autasustas 20. sünnipäeva puhul häid koostööpartnereid

Sõprusvald Mynamäki

- 20 aasta pikkuse hea koostöö eest valla ettevõtluse, hariduse ja kultuuri edendamisel ning elanikevaheliste sõprussidemete arendamisel.

Hansaprint OÜ - Pikaajalise hea koostöö ja operatiivsuse eest vallalehe Paikuse Postipaun ning teiste vallatrükiste valmistamisel.

OÜ Merkvik

- Vastutuleliku suhtumise ning eeskujuliku töö eest valla valgustusvõrgu rajamisel ja teenindamisel.

SW Energia OÜ

- Valla soojamajanduse eduka korraldamise ja omapoolse panuse eest valla üldilme kujundamisel.

OÜ Ardis Ehitus

- Panuse eest lapsesõbraliku lasteaia Mesimumm õpi- ja kasvukeskkonna loomisel ning konstruktiivse koostöö ja partnerluse eest.

MTÜ Silla Külaselts -

Uute puhke- ning sportimisvõimaluste loomisele ja valla arengule kaasaaitamise eest. Paikuse Lions klubi - Looduslike istepinkide paigaldamise eest kergliiklusteede äärde.

MTÜ Edela Eesti Arenduskeskus -

Rattapargi noorte- ja lasteväljaku rajamise eest ning aktiivse tegevuse eest valla noorte vaba aja sisustamisel.

Meeta Allika

- Pikaajalise ja eduka valla esindamise eest maakondlikel ja vabariiklikel spordivõistlustel.

Mati Sutt -

Aastatepikkuse tulemusliku koostöö eest Õpilasmaleva Paikuse töö- ja puhkelaagrite korraldamisel.

Seljametsa Muuseum -

Pikaaegse ja tänuväärse tegevuse eest rahvatraditsioonide säilitajana paikkonnas ning hea koostöö eest valla lasteasutusega.

Urmas Saard -

Paikuse valla elu ja päevakajaliste sündmuste kiire kajastamise eest üldsusele.

Priit Sõstar

- Märkimisväärse panuse eest laste individuaalsuse ja andekuse toetamisel jalgpalli treenerina ning huviringi juhendajana.

Jaak Saard

- Panuse eest turvalise liikluskorralduse loomisel alevis.

Paikuse Politseikool -

Koostöö ning toetuse eest õiguskorra-alaste projektide läbiviimisel valla noortele.

Toivo Nikopensius

- Pikaajalise järjepideva töö ning silmapaistvate tulemuste eest Paikuse valla nime viimisel maailmakaardile rahvusvaheliste motovõistluste Paikuse enduro korraldamise kaudu.