Esmaspäeval, 14. märtsil vaadati vanu aabitsaid, pärast kirjutati ilukirja. Ilukirjavõistlusel tuli lastel ümber kirjutada tekste kaunist kodumaast ja kevade lähenemisest. Kõik osalejad suhtusid töösse täie tõsidusega ja žüriil ei olnud just kerge otsuseid langetada. Kaunimate tööde autoriteks osutusid Egne-Liis Jakobson, Veigo Lepanurm, Mait Rehemaa, Vaido Roosipuu, Aivar Trika, Vaido Meremaa, Mari-Liis Säde, Matteus Lehiste, Villu Salumets, Jüri Kullasepp, Markus Voolmaa, Tea Sokmann ja Silver Saarmets.

Teisipäeval leidis aset teatripäev, mis tõi õpilased lavalaudadele näitlemist proovima. Ürituse üldorganisaatori, kasvataja Laivi Kõrmi sõnul sujus teatripäeval kõik ootuspäraselt ning tänu selle eest kuulub kõigile osalenuile, laste juhendajaile ja abilistele. Ettevalmistustega teatripäevaks alustati juba aasta algul. “Lavastused olid ideederohked ja omanäolised,” märkisid õpetajad. Parima näitleja preemiad läksid Angelika Gergalole ja Riho Tobonikule.Tartu Sadamateatrisse erivajadustega laste ja noorte teatrifestivalile „Savilind“ otsustati saata õpilased, kes olid kasvataja Hulda Paukku juhendamisel huvitavalt dramatiseerinud näidendi "Pilleke paksus metsas".

Kolmapäeval toimus eesti keele viktoriin töötubades. Õpilastel tuli määrata sõnaliike, koostada pere sugupuu, tunda vanasõnu ja teada võõrsõnade tähendusi. Ürituse korraldaja õpetaja Aino Kuusiku sõnul said õpilased kõikide ülesannetega edukalt hakkama.

Oli meeldejääv ja sisutihe nädal täis eripalgelisi huvitavaid tegevusi, loovust, omavahelist mõõduvõtmist nii nuputamises, kirjutamises kui ettelugemises. Sellesse nädalasse mahtusid nii kunstitundides Õpetaja Maire Kaju juhendamisel vahvate tähtede joonistamine ja vabariiklikul lauluvõistlusel osalemine kui ka eestiteemaline mälumäng, kus häid teadmisi näitasid Andre Rehemaa, Vaido Roosipuu, Gert Nevski, Renet Mülperk. Tublid olid ka Tambet Lillepea, Reivo Sillamaa, Eliise-Johanna Kotsar ja Kelli Nõmme. Toimunud emakeelenädala võttis kokku kogunemine, kus täiendati emakeeleõpetajate abiga teadmisi emakeelepäeva tähendusest ning jagati autasusid nädala jooksul korraldatud võistluste eest. Seda kõike ikka selleks, et meeles pidada, kui tähtis ja armas on meile meie emakeel – eesti keel, meie kodumaa Eesti, meie kultuur ning kombed.

"Emakeelenädalal meie koolis tuletame õpilastele meelde, et meie emakeel on väga ilus ja kaunikõlaline ning me peame seda ikka au sees hoidma," ütles kooli õppealajuhataja Elo Siska.