Osalemine IV Paistu-Mulgi rahvatriatlonil on tasuta, kuid korraldajad paluvad enda tulekust teada anda Meie Liigume koduleheküljel www.meieliigume.ee kuni 11.07.2013. Hilised ärkajad saavad loomulikult ennast kirja panna ka kohapeal alates kell 10.30!

Triatlonipäeva lõpus loositakse osalejate seas välja ka mitmeid auhindu.

Triatlonisõbrad on oodatud Paistusse juba reede õhtul - Holstre-Polli Spordi- ja Puhkekeskuses on loodud head tingimused sportimiseks, ööbimiseks ja toitlustamiseks.

IV Paistu-Mulgi rahvatriatlon toimub Meie Liigume rahvatriatlonisarja raames. Sari sai alguse 28.06 Moostes Põlvamaal ning II etapp toimus 5. juulil Kuremaal. Sarja esimestest etappidest on kokku osa võtnud üle 200 inimese, kelledest enamiku jaoks oli tegemist esimese triatlonistardiga.  IV Mulgi-Paistu rahvatriatlonile järgnevad etapid Navil (28.07), Kurepalus (09.08) ja Tõrvas (17.08).

Meie Liigume IV Paistu-Mulgi rahvatriatloni korraldajateks on Paistu Vallavalitsus, liikumissari Meie Liigume, Holstre-Polli Spordi- ja Puhkekeskus ning Viljandi Rattaklubi.

Meie Liigume rahvatriatlonisarja läbiviimist toetavad Hasartmängumaksu Nõukogu, Eesti Olümpiakomitee, Eesti Spordimeditsiini Klaster, Lõunakeskuse Taluturg, loodusturism.ee, ALeCoq, AS Tarmeko, Starfeld, Quattromed HTI, GlaxoSmithKline Eesti, AS Giga, MediTA kliinik, Jardin Lilled, OÜ Mulgi Madli, õigusbüroo Melk ja fotovabrik.ee.