I klassis alustasid kooliteed kuus väikest poissi-tüdrukut. Sära silmis, võtsid nad vastu oma aabitsa. Juba päris pika traditsiooni kohaselt tegid 9. klassi õpilased uutel koolikaaslastel suu magusaks ja meele rõõmsamaks ühiselt torti süües. Kui kooliaasta juba algas magusalt, võib loota, et edasine on ka mõnus, lõbus.

Uus õppeaasta algas tegusalt. 3., 6. ja 9. klassides rakendus uus õppekava, õpetajate töö on plaanidesse pandud. Teada on esimene olümpiaadile minek: nüüdseks 6. klassi õpilane Laura Mägi pääses terviseõpetuse olümpiaadi vabariiklikusse vooru, mis toimub 24. septembril Tallinnas. 19. septembril lähevad 7. - 9. klassi poisid selle õppeaasta esimesele maakondlikule jalgpallivõistlusele.

Alanud õppeaasta on ka laulu- ja tantsupeo aasta. Õpetajad juba teavad, millised tantsud ja laulud selgeks tuleb õppida. Talvel ja kevadel ootavad ees ülevaatused, mille kaudu saadakse luba suurele tantsumurule astuda ja laulukaare alla minna. Ees ootab tegus ja pingeline kooliaasta, millelt on oodata nii karmi tööd, eksameid, olümpiaade, tantsu ja laulu, erinevaid koolija klassiüritusi, sporditegevust.

Soovin õpilastele, nende vanematele, õpetajaskonnale, kõigile kooliga seotud kogukonnaliikmetele ilusat ja teguderohket kooliaastat, millest saaksime kõik rõõmu ning uhkust tunda.