Mis puutub varjualusesse, siis kahjuks Märjamaal meil see tõepoolest puudub. Tellerid on öelnud ootajatele, et nad võimaluse korral ootaksid lähedal asuvas kohvikus, aga loomulikult on arusaadav, et inimesed seda teha ei soovi. Seega saame inimeste murest igati aru. Mitmetes kohtades on meil võimalus klientidel ootamiseks kasutada ka siseruume (Elvas nt Matkakeskus). Seega oleme alati püüdnud selles osas klientidele vastu tulla, et keegi ei peaks väljas külmetama. Ka uute peatuskohtade planeerimisel üritame seda kindlasti arvesse võtta. Üks põhjus, miks praegu sellised pikad järjekorrad tekivad, on kindlasti see, et uuendatud kaartide suur hulk mõjutab tugevasti Pangabussi tööd, mistõttu võib juhtuda, et järjekorrad venivad tavapärasest pikemaks. Klientide mugavuse suurendamiseks soovitame kindlasti teha võimalikult palju tehinguid internetipangas (valdav osa tehingutest ka bussis moodustavad ülekanded ja muud tehingud, mida saaks teha internetipangas). Teadmiseks vanematele inimestele, kes internetti ei kasuta: lepingu olemasolu korral on ülekandeid võimalik teha ka telefonipangas.

Mis puutub järjekorda tulekut, siis soovitame inimestel mitte tulla viimasel hetkel ehk bussi peatusaja lõppemise ajaks. Oleks tõesti väga hea, kui ka kliendid ise hajutaksid enda käimisi bussi juurde. Näiteks viimane kord oligi nii, et saabumise ajal olid bussi ootamas vaid mõned inimesed ja pärast tekkis järjekord.

On kindel, et kõik inimesed, kes jõuavad peatuse ajal kohale (9.00-12.30), teenindatakse ära. Kes saabuvad peale selle aja lõppu, neid kahjuks seekord teenindada ei saa, sest buss liigub ikkagi marsruuti pidi ja vastasel korral jääme järgmisesse peatuskohta hiljaks.
________________________________________________________

Rahvamajas kohvikut pidav Thea Rahuoja ei pea õigeks, kui järjekorras seisjad „varjuksid" kohvikus, sest lõuna ajal, kui tulevad einestajad, läheb seal kitsaks.

Kas ei võiks Pangabussi peatuskohaks saada uus bussijaam?
Abivallavanem Triin Matsalu vastas, et pangabussile peatuskohta valides arvati, et see jääb bussijaamas peatuvatele reisibussidele ette. Samas ta ei välistanud bussijaama, kuid arvas, et las läheb seal tegevus esmalt käima.