Üks klass on kooli silm. Ja teine kõrv.
On iga õpilane närvirakk, mis õrn.
On õpetaja välisärritaja
ja seda ongi närvidele vaja, -
et kooli nägu püsiks ikka virge,
et kooli selgroog oleks ikka sirge,
et läbi aja - päeval kui ka ööl -
teaks iga närvirakk, et süda lööb

Ave Alavainu

Kool on õpilaste nägu ja õpilased on kooli nägu. Mis nägu on Loksa kool? Millise jälje oleme endast jätnud maha sellel õppeaastal?

Talvel rõõmustasid meid Loksa õpilaste kenad tulemused maakondlikel geograafia- ja matemaatika-olümpiaadidel. Tublid olid meie õppurid ka ülejäänud õpilasvõistlustel.

Bioloogiaolümpiaadilt tõi I koha 12.b kl õpilane Jaroslav Marhivka (õpetaja Irina Votintseva) III koha saavutasid Ellen Müil 9.a klassist ja Mirjam Sillajõe (õpetaja Kuldar Pärn) 10.a klassist.

Matemaatikavõistlusel Nuputa tuli 7.a kl võistkond (Epp Paalberg, Maarja Moks, Siim Aksel Amer) II kohale. Südi ülesannete lahendamine TÜ Teaduskooli matemaatikavõistlusel  Kuubik neljas voorus tõstis Epp Paalbergi lõppkokkuvõttes 6. kohale. Õpilasi juhendas õpetaja Annely Vill.

Harjumaa emakeeleolümpiaadile saatsid oma õpilased Linda Aasrand ja Urve Toompuu. Tublimateks tunnistati taas Ellen Müil 9.a klassist ja Madis Müil 11.a klassist, kes esindasid Harjumaad märtsis toimunud vabariiklikus voorus. Hästi esinesid ka Sille Hermann 8.a klassist (III koht) ja Loviisa Mänd 11.a klassist (III koht).

Õpetaja Margit Järve õpilased osalesid nii vene keele festivalidel kui olümpiaadidel.

Gümnaasiumiastmes võideti pärast edukat maakondlikku vooru (Katariina Ilves I koht; Miron Storožev II koht) õigus osaleda ka vabariiklikus voorus. Häbisse ei jäädud sealgi - Katarina Ilves 8. koht.

Vähemaga ei leppinud ka põhikooliõpilased. Harjumaa parimad olid Epp Paalberg 7.a klass ja Sille Hermann 8.a klass (kodukeel eesti keel), Anita Jakobson 7.a klass (kodukeel vene keel). III koha saavutas Karina Natfullina 8.a klassist (kodukeel vene keel).

Õppeaasta viimaseks pingutuseks oli Epp Paalbergi (õpetaja Kuldar Pärn) osavõtt geograafiaolümpiaadi vabariiklikust voorust. Stabiilne esinemine kõikides valdkondades (ülesannete lahendamine klassis ja maastikul, viktoriin) tagas tubli 6. koha.

Tänaseks on pea kõik kooli „närvirakud" saadetud suvevaheaega nautima. Tänan tegusa õppeaasta eest kõiki tublisid õpilasi ja nende õpetajaid.