Pärliine tüdrukutel on aga seljas lihtsad kostüümid. Kostüümide autor, aastaid Pärliinele esinemisriideid õmmelnud Kaia Pruuli tun­nistab, et tegelikult on see­kordne esinemisvarustus kombineeritud ja taaskasu­tuses, mitte ekstra selleks võistluseks meisterdatud.

"Hõlstid õmblesin eel­misel aastal teisele grupile teiseks tantsuks, ja poiste püksid on samuti tehtud teise tantsu peale mõeldes. Pär­liinega käib meil taaskasu­tamine kogu aeg," ütleb Kaia Pruuli. "Meil maakohas on oluline, et kostüüm oleks lihtsalt teostatav, taaskasu­tatav ja soodsatest mater­jalidest."

Nii kirjutas ajakirjanik Katharina Toomemets Õhtu­lehest, kes juhuse tahtel kuulis Antsla tantsuseltsist Pärliine oma treeningkaas­lase, Pärliine vilistlase Gret­hel Rätsepa kaudu. Täispikk artikkel asub: http://www.ohtuleht.ee/473947

„Võiduga kodus tagasi :) Antsla lapsed on lihtsalt suurepärased ja Pärliine on parim!!!" Nii võidutses sot­siaalvõrgustikus rahulolev ja õnnelik lapsevanem Evelyn Tõniste.

Tõepoolest selgusid 21.04 Tallinnas Nokia Kont­serdimajas „Koolitants 2012" finalistid. 18. Kooli­tantsu tunnuslause oli „Tants fookuses", millega festival tegi omalt poolt kummarduse Eesti Filmi 100. juubelile.Eesti Tantsuagentuuri poolt korraldatav "Koolitants" on Eesti populaarseim ja suuri­ma osalejate arvuga üritus tantsu harrastavatele lastele ja noortele. 1995. aastal algu­se saanud loometantsu­festival on avatud kõikide tantsustiilide harrastajatele ja erineva tasemega tantsurüh­madele. Festivali korraldab Eesti Tantsuagentuur.

4.-6.kl. vanusrühmas, kategoorias eesti-teemalised tantsud omistati KOOLI­TANTS LAUREAAT tiitel Antsla Tantsuseltsile Pär­liine, Leili Väisa tantsuga "Kus on minu marjametsas magajad?". Laureaadid on: Aisling Antsi, Annabel Täär, Ants Põder, Germo Mets, Helys-Anette Piiri­talo, Karl-Jürgen Piiritalo, Kertu Niit, Kevin Jallai, Laura Lääts, Tanel Juhan­son, Teele-Mai Pild, Arvi Uibu, Trine Tõniste.

Poolfinaali jõudsid oma­loominguliste tantsudega ka Pärliine lasterühm tantsuga „Hirm, kao eemale" ja nei­duderühm vabatantsuga„Tantsib klaveril". Viimane valiti TV3 TOPP tantsude hulka.

Koolitants kodulehte,Õhtulehte, Facebooki sirvis rõõmsa meenutusega juhen­daja LEILI VÄISA