Tüdrukute ülesandeks jäi uurimistöö. Me valisime tervisliku toitumise ja puuviljaks ploomi. Palusime abi Harri Poomilt, kes meid lahkesti aitas. Tegime võistluse jaoks regilaulu, kus oli kogu meie uurimistöö kirjas. Me käisime ka vahel vaatamas, mida poisid robotitega on jõudnud teha.Tallinnasse sõitsime valla bussiga. Väljasõit oli juba hommikul kella seitsmest. Võistlus toimus TTÜ spordihoones. Võistkondi oli kokku 21 ning osalejaid oli ka välismaalt. Võistlusel oli ka TTÜ maskott Juulius.
Robotimängus on võistlemas 7. klassi õpilased Mihkel Palmik ja Tanel Olesk. Foto: Mall Paat

Robotimängus on võistlemas 7. klassi õpilased Mihkel Palmik ja Tanel Olesk. Foto: Mall Paat

Sel ajal, kui poisid robotitega võistlesid, saime raja kõrvalt vaadata ja kaasa elada ning ergutada. Juhtus ka väike vahejuhtum, kus poistel kadus üks väike robotijupp ära ning me läksime seda otsima. Õnneks leidsime puuduva jupi kiiresti üles ning võistlus võis rahulikult jätkuda.

Üheks võistluse osaks oli meeskonnatöö, kus meeskond tuli pooleks jagada ning üks grupp pidi teise grupi selgituste järgi täpselt samasuguse maja legodest kokku panema. Võistluse viimaseks osaks jäi meie koostatud laulu esitamine, kus poisid rütmi kaasa mängisid. Kohtunikele laul meeldis.

Robotimängus saavutasime 9. koha. Autasustamisel jagus meeneid kõigile. Kodu poole sõites oli uusi muljeid küllaga ning kõigil oli hea meel, et sellel võistlusel osalesime. Võistlus oli tõesti väga tore ja huvitav.