"Meie komandosse kuulub praegu kolmkümmend kolm liiget, mida on mõneti rohkemgi kui asutamise ajal. Õnnetuskollete likvideerimisel käime keskmiselt kord nädalas," rääkis komandopealik Margus Kaasik.

"Palamusel oli teadmiste ja oskuste poolest võimekas riiklik päästekomando, mille tegevuse jätkamist pidasid vajalikuks nii Palamuse vald kui ka Jõgeva maavalitsus. Otsused tulid teistsugused, kuid rõõm on tõdeda, et ka vabatahtlik komando tegutseb professionaalsel tasemel ning on pälvinud lugupidamise nii kodukandis kui ka kaugemal," ütles Jõgeva maavanem Viktor Svjatõšev.

"Priitahtlike pritsimeeste tegevusele aitab kaasa toetus Palamuse vallalt, projektidest raha saamiseks on "rohelise tee" avanud ka maavalitsus," märkis ta.

Sünnipäeval oli Paunvere Pritsumehi tervitamas ka Päästeameti peadirektor Kuno Tammearu, kes märkis, et Paunvere Pritsumeestel kulub depoost väljasõiduks keskmiselt alla kahe minuti, mis on vastavatest näitajatest üks paremaid vabatahtlike komandode hulgas.

"Edukas algus annab põhjust loota, et MTÜ Paunvere Pritsimehed jääb paikkonda turvalisust kindlustama ja õnnetuse olukordades abi ostuma nii lähemas kui ka kaugemas tulevikus, " arvas  Jõgevamaa päästepiirkonna juhataja Jüri Aladni.