Avamispäeval tulid Sindi inimesed neid õnnitlema lillede ja kommidega, siiralt õnnelike ja tänulikena. Sintlaste kaasaelamine nende ettevõtmisse on olnud üllatavalt suur!

Idee postimajas kohvik avada tuli Kadrile pähe aasta tagasi, kui nad abikaasaga Sindist läbi sõites tühjana seisvat hoonet vaatas ja mõtles, et kui tore oleks istuda nende suurte akende taga, vaadata väljas kõrguvaid lumehangi, ise kuuma kakaod rüübates. Abikaasale sellest rääkides, võtsid nad juba järgmisel päeval Eesti Postiga ühendust ja nii see kohvik sündis.

Esialgseks sooviks oli jõuda avamiseni kiiremini, aga vaatamata sellele, et hoone on üsna uus, olid majas näiteks põrandad üsna ära vajanud ja vajasid korda tegemist. Kogu ümberehitus nõudis suuremaid summasid, kui esialgu planeeriti, seepärast avamine ka venis. Nüüdseks on majja juba nii palju investeeritud, et tulevikus oleks mõistlik hoone välja osta.

Kadri on ise Paikuselt pärit, aga koolis käis esimesest kuni viimase klassini Sindis. Seepärast, kui nad hakkasid kohvikule nime otsima, vaatas Kadri ka Sindi Gümnaasiumi kodulehte, et ehk on seal midagi huvipakkuvat ning avastas, et esimeseks kooli õpetajaks Sindis oli Daniel Matthias Krull Lüübekist. Tal oli siin esialgu 73 õpilast ja tema Sindis hariduse andmist alustas. Kuna kohviku omanikele on see oluline ja tähtis, siis nõnda sündiski Krull OÜ.

Krulli kohvikus pakutav sortiment on üsna suur. Siit saab osta kohapeal küpsetatud saia ja leiba, kooke, kringleid, saiakesi, küpsiseid, pirukaid ja torte. Samuti pakutakse lõunasööke, igal tööpäeval on päevapakkumised, natukene peenem a la carte püsimenüü ning valik mitmesuguseid salateid.

Kohvik võtab vastu ettetellimisi oma toodetele, lisaks ka peo- ja peielaudadeks ning kliendi soove arvestades on nad valmis vastu võtma ka eritellimusi. Omanike eesmärgiks on pakkuda hea maitsega ja naturaalseid tooteid, selliseid, mis on veel meeles lapsepõlvest, kus on kasutatud päris tooraineid - võid, ehtsat vahukoort ja muidugi head kohvi. Juba praegu on olnud palju tellimusi, on valmistatud mitmeid kilosid kringleid, saiu, pirukaid ja torte.

Esialgu on Krulli kohvik-pagar avatud tööpäeviti kell 8.00 - 19.00 ja puhkepäevadel kell 10.00 - 20.00. Praegu on kohvikul sisseelamise aeg, aga tulevikus on soov lahtiolekuaegu muuta, et tööleruttavatel linlastel oleks võimalik oma hommikukohv just nende juurest kätte saada ja et õhtupoolikulgi kehakinnitust leida.