Kuna rahvamajal oli oktoobriks juba tantsuõhtu planeeritud, siis meie pidu ei korraldanud. Novembris tuli Pereklubile külla palju kiitust kogunud ansambel Siin Me Oleme, peotantsudega esinesid Annika Olm ja Karl-Markus Linna.

Selle hooaja kahtlemata kõige suurejoonelisem pidu toimus detsembris, kui Rock Hotel tõi majja üle 350 külalise. Lisaks neile esinesid Märjamaa kõhutantsijad ning eestipäraseid toite valmistas-tutvustas noorkokk Tauno Šestak. Toimus ka heategevuslik oksjon ning selle tuludest ja teistest annetustest said kolm Märjamaa valla peret, kus kasvab puudega laps, igaüks 125 eurot.

Uue aasta algul toimus jaanuaris külaliste arvu poolest veidi tagasihoidlikum pidu. Laval oli ansambel SPÄMM ning vaheaegasid sisustas staažikas õhtujuht ja pulmaisa Jaan Kirss. Veebruaris olid laval Kukerpillid, esinesid tuletantsijad ja taas juhtis õhtut Jaan Kirss. Märtsis, kui Pereklubil sai täis esimene tegutsemisaasta, oli tantsuansambliks The Icebreakers. Aprillis tuli meile jälle külla Spido, kes meelitas kohale üle 200 külalise. Esines ka Marikas Tantsu & Moekooli särtsakas tantsugrupp. Maikuu peol oli õhtu peaesinejaks palavalt armastatud Audru Jõelaevanduse Punt, kes pani hooajale võimsa punkti. Aitäh kõigile esinejatele!

Lisaks sellele soovime omalt poolt tänada kõiki ettevõtteid ja asutusi, kes meid õnneloosis väljaloositavate asjade ja kupongidega toetanud on: Märjamaa saun, Kerli Mitt, Eleene juuksurisalong, Elle Sireli juuksurisalong, Tuulelill OÜ, Paka Mets OÜ, Jansen Rehvid, Ruut 66 Pub, Märjamaa ujula, Märjamaa muusika- ja kunstikool, Aarika Jõgiste, Eve Burmeister, Luhtre turismitalu, Märjamaa kommipood ja mitmed teised.

Suur tänu ka Märjamaa rahvamajale, kelle ruumides peod toimuvad. Aitäh ka Märjamaa Nädalalehele, et meie info on kajastunud ajalehes.

Latti alla lasta me ei kavatse ning seoses sellega on meil ka edaspidi kavas kutsuda ainult täiskoosseisus ansambleid. Loodame, et külaliste huvi ei vaibu ja saame uuel hooajal tagasi tulla ja rahvale uue hooga mõnusaid pidusid korraldada.