Kui alustada lähimatest võistlustest, siis Kärstnas valla suusapäeval olid võidukad Marten Igga, Andra Aavik, Elari Tafenau, Kertu Kumm, Oliver Pikkor, Teesi Tuul, Genri Pähnapuu, Grete Almre, Marge Almre, Heiko Pikkor ja Margus Igga. Kolmeliikmeliste peredena olid esindatud perekonnad Almre, Tafenau ja Lõhmus.

Maakonna võistlused olid põhiliselt korraldatud Holstre-Pollis, kus kolmel Viljandimaa meistrivõistluste etapil, «Saho» karikavõistlustel ja Heino Bergmanni mälestusvõistlustel olid parimad Andra Aavik, Teesi Tuul, Genri Pähnapuu, Oliver Pikkor, Seila Peek, Urve Kass, Märt Tomp, Marge Almre, Heiko Pikkor, teise- kolmanda koha saavutasid Johanna Ruljand, Kertu Kumm, Karl-Erik Kumm, Grete Almre, Kevo Kärp, Riho Markvart. Tublilt esines Holstre-Pollis Tarvastu Gümnaasium - koosseisus Triin Ristisaar, Ketter Kärp, Rauno Tafenau, Genri Pähnapuu ja Anni Maisla; Grete Almre, Harri Lehemets, Riho Markvart saavutati teine koht maakonna koolide karikavõistlustel teatesõitudes. Holstre-Pollis toimusid ka Eesti veteranide meistrivõistlused, kus Urve Kass saavutas oma vanusegrupis 3. koha.

Vabariiklikest võistlustest olid meie vallale olulisemad 1.-2. märtsil toimunud 12. Eestimaa talimängud Võrumaal, kus meie vallast võistlesid 24 suusatajat.

Kuuest meie teatevõistkonnast olid parimad N-18 vanuseklassi neiud oma tubli 2. kohaga-koosseisus TeeviTuul, Seila Peek, Grete Almre. Tüdrukute N-14 võiskond oli 6., N-16 võistkond 7. ja poiste M-14 võistkond 8.

Individuaaldistantsidel võitis vanuseklassides Seila Peek, Genri Pähnapuu oli 3., Oliver Pikkor ja Märt Tomp 6., Teesi Tuul 7., Kertu Kumm 8., Grete Almre 9., Urve Kass 10. ja meeste vanuseklassis, kus startis üle saja suusataja, oli meie parim Arvi Anton. Kahepäevane suusavõistlus oli äärmiselt kõrgetasemeline ja osavõturohke ning kokkuõttes saavutasime vabariigi valdade arvestuses igati tubli 5. koha. Noorte populaarse ETV-Swedbanki kuueetapilise suusatuuri võitis kokkuvõttes N18 vanuseklassis Seila Peek ja M13 oli Oliver Pikkor väga tublil kolmandal kohal. Meie parimad olid veel M14 Genri Pähnapuu 4. koht, N14 Teesi Tuul 4. koht, N13 Kertu Kumm 6. koht, N16 Teevi Tuul 9. koht. Eesti noorte meistrivõistlustel võitis Seila Peek Otepääl meistritiitli ja Riho Markvart hõbemedali 3x5 km teatesõidus Jõulumäel. Vabariiklikul koolidevahelisel võistlusel Haanjas saavutas Tarvastu gümnaasiumi teatevõistkond tubli 6. koha ja 6.-7. kl poistest Genri Pähnapuu hõbemedali.

Võistlusi ja häid tulemusi sai kirja palju - kiitus tehtud töö eest suusasportlastele ja treeneritele.

Lootused ka järgnevaks talveks on suured. Muidugi töötahet ja tervist ka meie valla eelmise aasta parimale sportlasele ja esisuusatajale Algo Kärbile, kes võitles selle hooaja keskel küll haigustega, aga Tartu maratoni 11. koht ja kaks Eesti meistritiitlit suusavahetusega sõidus ning 50 km ühisstardis annavad küll lootust järgnevaks olümpiahooajaks.