Laupäeval, 6. augustil toimus järjekordne Pilkuse külapäev juba oma külamajas. Avamisel tervitas külarahvast vallavanem Andres Visnapuu ning vallaelanik Kalju Vuks kutsus aktiviste valla ajalugu ülestähendama ja jäädvustama. Parim osa külaelanikest oli kohale tulnud. Nad said nautida oma külalaste esinemist ja ansambli „Karupojad" muusikalist tervitust. Lastele pakkus lusti KLOUNi esinemine, Lillemäe talu hobustel ratsutamine ja minihobu EEDU lustisõit Jaan Uibo ohjamisel. Võisteldi jõukatsumistes ja osavusmängudes. Toimus traditsiooniline rammumehe võistlus, mille võitis Henri Juhanson.

See küla tähtpäevapidu sai teoks tänu Reet ja Urmas Tinno, Piret Drenkhani, Merike Tootsi ja Merike Kuke organiseerimisele. Tänusõnad kuuluvad sponsoritele: Otepaa vallavalitsus, Indrek Tinno, Külli Uibo, Enn Pallase, Karl Mõts, Viljar Teder, Allan Edesi, Luule Saar ja Maie Niit.

Kohalviibijad said kinnitust, et küla elab. Loodan, et kõik külaelanikud (134) soovivad osaleda järgmistel küla ettevõtmistel.