Kordamööda esinesid laval kõik rühmad peale kõige pisemate ja kava lõpetas laste ühislaul. Vallavanem Eero Plamus ütles oma sõnavõtus, et lasteaed on koht, kus väike inimene veedab suure osa oma päevast, siin antakse ka esimene ettevalmistus kooliks. Ta märkis, et Pillerpallis on järjekord ukse taga, mis ühelt poolt vaadates pole hea näitaja, kuid teiselt poolt kinnitab see, et mitte kõik pered pole siit ära kolinud.

Järgnenud koosviibimisel, kuhu olid palutud nii praegused kui kunagised töötajad, andis vallavalitsuse tänukirja lasteaiale üle volikogu esimees Villu Karu. Hoolekogu juht Triin Matsalu märkis, et lapsed ei vaata pragusid seinas, mis täiskasvanutele silma hakkavad, nende jaoks on lasteaed tore koht, kuhu tulla. Märjamaa gümnaasiumi direktor Andres Elmik, kes oli lühikest aega samuti selle lasteaia juhataja, ütles, et Pillerpallist tulevad kooli hästi ettevalmistatud lapsed. Tervitusi tõi beebikool ning valla teised lasteaiad ja koolid. Humoorikaid lugusid elust enesest meenutas lasteaia esimene juhataja Lilli Teesalu, kes andis üle ka endiste kolleegide tänumedalid.

Pillerpalli direktor Ene Mätas ütles, et kõik lapsed said sünnipäevakingituseks uue padja. Sünnipäevanädalal avati ka lasteaia uus nimetahvel. „Selle valmistas meile Kivitäks OÜ ja oleme sellega väga rahul," ütles direktor. Heategevusliku koogimüügiga koguti lasteaiale 420 eurot.

Midrimaa lasteaed tähistas oma 45. sünnipäeva kontserdi ja näituse avamisega lasteaia saalis. Kevadnäituste tava, kus igalt lapselt on väljas üks töö, ulatub aastate taha. Midrimaa nimekirjas on praegu 76 last.

Laste kontserti juhtisid vares ja rohutirts, nende õpetlikud dialoogid olid seotud juba lasteaia eelmiste päevade tegevustega ja puudutasid viisakat käitumist.

Kooli minevad lapsed pidasid väikeste meenetega meeles kõiki lasteaia töötajaid.

Oma tervituses tänas vallavanem Eero Plamus lapsi ilusa kontserdi eest. Ta tunnustas Midrimaal lastega tehtavat head tööd ja nimetas, et direktor Elve Toome on üks suuremate kogemustega ja tugevamaid allasutuse juhte. Lasteaiale anti üle ka valla tänukiri. Seejärel siirdusid kõik lapsed koos vanematega oma rühmadesse, kus ootas suur maasikatort, mille olid valmistanud lasteaia kokad.

Pillerpalli lasteaia direktor Ene Mätas uue põllega.

Mõlema lasteaia juhid on oma maja perenaised ja selle kinnituseks andis vallavanem mõlemale üle Märjamaa kihelkonna triibukaunistustega põlle.