Novembri lõpus sõpradele saadetud info ning reklaam Facebook’is tõi pangakontole üle 7000 krooni. Siinkohal täname teid, toetajad: Maris K., Eliise, Gert, Mart, Kristi, Andres, Ragnar, Raimond, Hardi, Meelis, Ragnar, Indrek, Jaak, Vaido, Kristo, Kata, Peeter, Lauri, Heino, Tuuli, Andres-Andi, Triin, Ege, Ahto ning Vormsi Vallavalitsus. Veel vihjena, et konto ei ole suletud. Vormsi sporti võib ka edaspidi toetada. Kas konkreetse idee või märgusõnaga «sport».

Omaalgatusest innustust saanud vallavalitsus otsustas teise laua oma vahenditest soetada. Kaks lauda võimaldas juba turniirile mõelda. Siinkohal võiks ka ära märkida, et ka vallavanemat olla tihtipeale harjutamas nähtud… Ning vallaeelarveski on sõna «sport» nüüdsest mainitud.

Vormsi I lauatennise turniiri pidasime maha 15. jaanuaril. Erinevates kategooriates võistlesid mehed, naised ja lapsed.

Esimesed turniirivõidud pälvisid: Lastest Sander Kisler, Karl Kokk ja Raimond Sarapuu. Naistest Silva Meier, Tagmar Küttim ja Raili Friedemann. Meestest Raimond Lind, Gert Soomuste ning Vaido Holm.

Iga turniiril osaleja sai meene, suurema või väiksema. Peale võistlusmomendi, mis eriti välja lõi meeste arvestuses, oli oluline koosolemise- koostegemise pool. Valati higi mitte pisaraid. Auhindadega toetasid Vormsi Vallavalitsus ja Eesti Olümpiakomitee projekt «Sport kõigile». Punktitabelit pidas rahvusvahelise kategooria kohtunik Marion Meier. Täname ka Eesti Lauatennise Liitu, kes meid aitas nõuga ning vahendas parima võimaliku varustuse saamist.

Edaspidi on plaan erinevate spordiüritustega jätkata. Loodame, et valmib uisuväli, et suusarajad sisse sõidetud saavad. Pinks on juba saarel väga populaarseks saanud. Sellega jätkame kindlasti. Eriti seetõttu, et pean ju ise järgmise turniiri võidu koju tooma.