Ega võõrad ei saa sinna lauta tulla. Meie Kersti proovis ka oma näpuga ja ei saanud. Tema näppu ei ole selle aparaadi sees, seal ukse juures. Vargad ka ei saa, sest nad ei tööta seal. Aga kui nad saaksid sinna lauta minna, siis nad varastaksid võib-olla mõne vasika ära. Ainult need saavad lauta sisse näpuga, kes seal töötavad.

Suured lehmad olid, aga ilma sarvedeta. Muidu, kui nad riidu lähevad ja siis teevad üksteisele haiget. Ühel oli väike jupp sarve kogemata jäänud pea külge. Need lehmad olid väga uudishimulikud ja kogu aeg tahtsid meid vaadata.

Lehmadel olid kõrvas sildid numbritega ja kaelas pondor. See pondor näitab, kes lehm lüpsiplatsile läheb ja kes ei lähe. Arvutist saab seda keskuse toas vaadata.

Väga ilus väike vasikas oli seal laudas, alles oli sündinud. Ja ema vaatas teda kogu aeg üle aia. Nii armas oli!!!

Siis oli mõni lehm ära värvitud, ei-ei, ikka lihtsalt natuke värviseks tehtud. See oli sellepärast, et kui lehm on haige, siis loomaarst näeb, värvi järgi, et mis asja tal viga on. Et kas peab rohtu andma või süstima. Aga see värv läheb maha, kui lehm terveks saab.

Lehmadel on magamistuba ka. Kui nad sealt lüpsiplatsilt ära tulevad, siis võivadki magama heita või lihtsalt süüa.

Imestasime, et...
...nii palju lehmi oli seal laudas
...sõnnikut lükkas üks masin mööda põrandat ja lehmad astusid ise eest ära
...laudad olid väljastpoolt nii ilusad, mingid oranžid plaadid olid ka pandud
...lehmi pestakse voolikust veega
...masin ise tõmbab piima lehmast välja
...seal oli nii palju ilusaid raamatuid, mis meile anti
...ja nii palju komme oli!! Ei teadnudki, et neil nii palju raha on!

Pisut hirmutav oli, et...
...põranda sees olid praod. Äkki läheb põrand katki ja võib alla kukkuda, sinna sõnniku sisse.
...lehmade udarad olid väga suured - äkki plahvatavad lõhki.

Soovime teile, head töölised, edu, jõudu, head tervist ja abilisi tööle!

Lehmadele soovime palju piima, soojemat tuba ja puhtamat põrandat! Teil ei ole wc-d, sellepärast on teil põrand must! Jõudu lehmadele, et nad oskaksid end huntide eest kaitsta! Hundid saavad end igalt poolt läbi murda, isegi aknast võivad sisse hüpata! Ja käituge korralikult - ärge tehke pahandust ega lööge teisi ja ärge heina segamini ajage! Veel soovime, et lehmad saaksid aknast välja vaadata, muidu pole neil mitte midagi teha. Vasikad võiksid emalt ise piima imeda, muidu on mõlemad kurvad...

Aitäh, hea ja töökas farmirahvas, et meie suure pere nii ilusasti nagu tähtsad külalised, vastu võtsite!! Nägime- kuulsime palju uut ja õpetlikku!