Tublid ja kiitust väärivad olid kindlasti kõik võistlusele tulnud lauljad. Loodan, et kena muusikaelamuse ja hea kogemuse võrra rikkamaks said kõik. Kuid nagu ikka võistlustel, valiti ka siin parimatest parimad ning igast vanuserühmast kaks kõige-kõige tublimat esindasid Saue valda Harjumaa Laululaps 2013 võistlusel Kiili Rahvamajas 26-27. aprillil.

3-4-aastased:

Karmen Lisette Piibar, juhendaja Linda Kardna.

Kevin Allik, juhendaja Elviira Alamaa (maakondlikult oma vanusegrupis 1. koht).

5-6-aastased:

Oskar Kiilberg, juhendaja Linda Kardna (maakondlikult oma vanusegrupis 1. koht).

Rebeka Ojaveski, juhendaja Astra Põder (maakondlikult oma vanusegrupis 1. koht).

7-9-aastased:

Kätri Kiilberg, juhendaja Külli Kiivet (maakondlikult oma vanusegrupis 2. koht).

Grettel Eerik, juhendaja Külli Kiivet (maakondlikul konkursil dünaamilise laulu eripreemia).

10-12-aastased:

Saara Kaldma, juhendaja Jaanika Kuusik Maarja Ann Ormisson, juhendaja Piret Puusta.

13-15-aastased:

Birte Murik, juhendaja Piret Puusta.

Egne Korol, juhendaja Linda Kardna. Rõõmustav on tõdeda, et Saue valda toodi maakondlikult fi naalvõistluselt suisa neli auhinnalist kohta! Neist kaks ühte perre. 3-4-aastaste poiste konkursi pani kinni Kevin Allik, 5-6-aastaste lauljate seas võidutses Oskar Kiilberg, 5-6-aastaste tüdrukute seas Rebeka Ojaveski ning 7-9-aastaste tüdrukute seas sai teise koha Kätri Kiilberg.

Kiilis olid vaieldamatult tublid ka need, kes seekord esikolmikusse ei jõudnud. Ei läinud meie valla pesamunal sõnad meelest ega värisenud hääl suurematel staarihakatistel. Kommentaar finaalipäevast: „Ja mis seal ikka karta, saal ja lava väiksemad kui Ääsmäel!".

Tänud kõigile selleaastase võistluse osalejatele, õpetajatele, abilistele ja katkematut laululusti järgmise võistluseni ning kindlasti kauemakski.