„Koos hakkasime käima eelmise aasta oktoobrikuust ja tahtjaid oli nii Amblast kui Aravetelt. Osad tüdrukud käisid kuu aega, teised ühe trenni, aga nüüdseks on alles 11 tugevamat," märkis Väin. „Õige pea tekkis vajadus grupile nimi panna. Tantsugrupi liikmed korjasid kokku erinevaid nimesid, kus muuhulgas oli palju ilusaid tüdrukunimesid. Konkurss toimus grupisiseselt ja hääletusel sai enim hääli Femme," kirjeldas ta Femme sündi.

Kord nädalas kogunev tantsugrupp tegeleb showtantsuga ja teeb jooksutrenni. „Suvel elame kaasa oma valla jalgpallipoistele ja esineme nende võistlustel, lisaks astume ülesse Ambla valla üritustel, samuti on meid kutsutud Jäneda laatadele," märkis ta. „Ühest korrast nädalas treeninguteks ei ole meile tegelikult piisav, arvestades kui palju on esinemisi, samas ei saa koolinoori ka ülekoormata," arutles Väin.

„Femmest on saanud väga kokkuhoidev meeskond - kes tahab, see suudab, ja Femme suudab," arvab treener Triin. Igatahes treenime edasi, et rühma kvaliteeti tõsta ja oleme esinemiskutsetele avatud," lisas ta.

TEAVE
Femmet näeb lähiajal esinemas järgmistel üritustel:
20. mail Aravete Keskkooli kevadpeol;
22. mai Ambla staadionil jalgpallivõistlustel
27.-29. mail Jäneda laadal

Tantsijad Femmest:

MERILIN VALTIN JA RAVE OTSLA: „Hakkasime trennis käima sellepärast, et meile meeldib tantsida ja algselt läksime sinna, sest see on meie kodukandis treenimiseks kõige lähem koht. Tantsudega oleme väga rahul, sest saame oma arvamust avaldada nende kokkupanemisel. Grupp on väga üksmeelne ja kokkuhoidev, arvestame alati üksteise soovidega. Treeneriga oleme väga rahul. Samuti oleme rahul, et tantsugruppi tulime, sest meil on avanenud uued võimalused ja tutvused. Armastame ka oma fänne."

STEFANI KONKS: „Esinemised on läinud meil väga edukalt (nii palju kui mina tean). Triin on väga sõbralik treener - tal on väga hea iseloom ja fantaasia. Ma olen väga õnnelik selle üle, et ma saan tantsida."

KERSTIN SAAME: „Femme on tantsimisega tegelemiseks väga hea võimalus. Mulle meeldib meie stiil, tegeleme põhiliselt showtantsuga, kuid kasutame selleks erinevaid võimalusi. Meil on väga hea treener, kes teab, mida ta tahab. Alustasime sügisest, kuid meile on tulnud algajate kohta juba väga palju esinemiskutseid."

CAROLY ROOTSMA: „Käin Femmes tantsimas, et ennast natukenegi liigutada, seltskond on super ja tantsud on väga naiselikud".

ANETT MÄEKIVI: „Olen tantsimisega varemgi tegelenud ja nüüd tundus hea võimualus selle jätkamiseks. Nende kuude jooksul oleme me kõik väga palju edasi arenenud. Meie tantsustiil on mulle meeldib meie esinemisriietus. Femme koosseisu ja tantsude kohta oleme saanud ainult kiita. Treeneriga oleme me kõik väga rahul ja jätkame Femmega ka järgmisel aastal!"

TRIIN VESPERE: „Mind kutsus Femme trenni sõbranna. Treeneri ja tantsukaaslastega olen väga rahul - ülitore seltskond! Alati saab hea tujuga trenni mindud ja veel paremaga tagasi tuldud."