1. klass esitas loo „We No Speak America-no“. Selles etteastes oli väga palju tegevust ning palju erinevaid dekoratsioone.

2. klass esitas ansambli Hellad Velled repertuaarist loo „Satelliit“.

3. klass esitas poppstaar Mika loo „Lollipop“.

4. klass tõi meie ette Kihnu Virve ja tema pereansambli. Kaunites rahvariietes, lõbusa tantsu ja pillimänguga esitati lugu „Ilus uni“.

5. klass oli ette valmistanud kaks lugu. Romet, Rene ja Ester esitasid Sulo loo „Küünlaleek“ ning Meija-Meely, Aveli, Maria, Kelli (6. kl), Enriko, Romet ja Oliver kandsid tantsu ja laulu saatel ette Shakira loo „Waka-Waka“.

Võisteldi kahes vanuserühmas. Nooremas vanuserühmas valis žürii võitjaks 3. klassi loo „Lollipop“. Vanemas vanuserühmas oli võitu väärt 4. klassi etteaste -Kihnu Virve ja tema pereansambel. Veel jagas žürii välja kaks rahalist eripreemiat – Joonas Treialile kui tublile solisti jäljendajale ning Romet Vulfile julge etteaste ja suurepärase isevalmistatud kitarri eest.

Politsei esindaja Maarja Punak andis üle politsei eripreemiad. Esile toodi Kristo-Marten Unne 1.klassist kui parim politseinik, 2. klassist Jaak Pärtel suurepärase kostüümi eest, 4. klassist Marianne Tavits kui parim suupillimängija, 5. klassist Meija-Meely Hiller lavalise liikumise eest ja kogu kolmas klass koostöö eest.

Publiku lemmiku valimisel oli tihe rebimine. Pisikese eduga võitis publiku preemia 3. klass Mika looga „Lollipop“.

Iga-aastane traditsiooniline üritus sai selleks aastaks läbi. Aitäh osalejatele, juhendajatele, žüriile ja lastevanematele. Eriline tänu meie sponsorile Hans Bergile auhindade eest! Aitäh rahvamajale põneva valgusšõu ja disko eest. Kohtume järgmisel aastal uute staaride ja lugudega!