Esimene mäng Keila JK vastu tõi võidu 12:4. Selline edukas tulemus andis poistele ja treenerile indu osaleda ka teistel jõuproovidel. Poiste kiirest arengust annab pildi alljärgnev.

Kohilast kullaga

Veebruaris toimunud turniiril Keila Cup, kus osalesid ainult 2003. aastal sündinud poisid, sai Tabasalu JK 5. koha, kuid märtsis toimunud turniirilt Kohila Cup tuldi tagasi juba kullaga. Lisaks võideti esikoht enda korraldatud kodusel võistlusel Tabasalu Cup, kus pandi välja kaks võistkonda. Ikka selleks, et kõik trennis käivad poisid saaksid kogeda adrenaliinirohket võistlusmomenti.

Käesoleva aasta kevadel on Harku valla poistest koostatud treeninggrupp pidanud sõprusmatše ja võistelnud turniiridel igal nädalal.

Hetkel on käimas Eesti meistrivõistlused, kus meie poisid on pidanud neli jalgpallilahingut, millest seni on võidetud kaks. Kuna Tabasalu poisid on treeninud alles pool aastat, siis kaotused võistkondadele, kus poisid on trennis käinud juba 3-4 aastat, ei valmista mingil juhul pettumust. Vähemalt treenerile mitte.

Treener Risto Sarapiku sõnul on esimesed Eesti meistrivõistlused meie poistele pigem füüsilise ja vaimse trenni eest, kuid kindlasti minnakse igat mängu alati võitma! Poiste juhendaja on arvamusel, et liigsel nõudlikkusel sellises vanuses laste vastu ei ole kohta.

Jelgavast hõbedaga

"Lastele peab jätma võimaluse tunda mängust rõõmu! Poisse on vaja tunnustada õnnestumiste eest ja olla aus nende arengukohtade osas. Liigume edasi sammhaaval, meil pole vaja kiirustada," arvab Risto.

Tabasalu JK 2002-2003 poisid on võimelised saavutama väga häid tulemusi, mida tõestab võimas tulemus esimesel rahvusvahelisel turniiril Lätis Jelgavas. Volvo Truck Latvia Cup 2011 nime kandnud turniiril võistlemiseks moodustati ühismeeskond koos FC Tiigritega. Jelgavasse olid kokku tulnud erinevate vanuserühmade parimad võistkonnad kõikidest Balti riikidest. Mängud olid laste kohta küllaltki agressiivsed ja jõulised, valati sõna otseses mõttes nii higi kui ka pisaraid.

Tulemus aga vääris seda: meie poisid hoidsid turniiri lõppedes hõbedast karikat oma peade kohal.

Esimene rahvusvaheline turniir andis poistele kindlapeale hindamatu kogemuse. Aga käimasolevatel Eesti meistrivõistlustel on mängida veel 10 vooru ning meistrivõistlused lõppevad alles 25. septembril. Hoidkem Tabasalu JK-le pöialt ja tulge mängudele kaasa elama!

Info mängude kohta ja hulgaliselt pilte leidub Tabasalu JK Facebooki lehel: Tabasalu- JK-2002-03. Infot leiab ka Eesti Jalgpalli Liidu kodulehelt www.jalgpall.ee. Tabasalu JK mängib E2 alagrupis.