„Praegu mul sellist plaani pole, kuid ettevõtmine pole iseenesest välistatud. Eks kõik selgub. Hinnapakkumisi fotodele võtan aga põhimõtteliselt alati vastu, iseasi, kas kohe ostuks ja müügiks läheb," ütles piltide autor.

Põltsamaalane Väino Valdmann on pildid teinud oma kodulinnast umbes viieminutilise autosõidu kaugusel asuvas Kamari jäves. Fotodele on jäädvustatud huvitavates värvitoonides järve põhi, taimed, kalad ja muudki veeasukad. Näitusekülastaja küsimusele oma ujumisstiili kasutamise kohta vastas Valdmann nii: „Fotografeerimiseks sobib igasugune ujumisstiil. Tegelikult ei ujunud ma aga peaaegu üldse, vaid olin pildistamise ajal enamasti veepeal paigal."

Oma turismireisidel on Väino Valdmann pildistanud ka Vahemeres ja Punases meres. „Kõige paremad pildid tulevad minu arvates aga ikka välja Eestimaal ja eriti kodukandis. Pean lugu põhimõttest käi ära enne Nuustakul kui Pariisi sõidad," märkis ta.

„Väino Valdmanni fotolooming tõestab marksismi klassikasse kuuluva tarkuse „kaadrid
otsustavad kõik" paikapidavust," lausus naljaga pooleks ajalehe Vooremaa kauaaegne fotograaf ja ajakirjanik Ardi Kivimets.

Fotokunstnikku olid näituse avamise puhul õnnitlema tulnud ka Jõgeva maavanem Viktor Svjatõšev, kes avatseremooniat ka ise fotoaparaadiga jäädvustas ja Jõgeva linnavalitsuse avalike suhete juht Karl Sakrits.
MTÜ Jõgevamaa Fotokunsti Arenduskeskuse eestvedaja Johannes Haav kinkis kolleegile talvist vitamiinivajadust arvestades ananassi, akvarelligalerii Kala omanik kunstnik Gennadi Lapin aga topsikese vedelikuga, mis sobib nii objektiivi pesemiseks kui ka mõõdukates kogustes külmarohuks.  
Fotograaf Väino Valdmanni lemmiksõidukiks on  ATV, millega ta on käinud pildistamas paljudes Eestimaa paikades. Näituse avamiselt kodulinna Põltsamaale sõitis ta aga siiski liinibussiga.