Väärteoteateid - 0

Muud sündmused/teated - 0

Hoogsalt läheneb aastalõpp ja sel kuul on politseis registreeritud ainult üks liiklusrikkumine. Kas põhjuseks on jõulud, inimeste seadusekuulekus või midagi hoopis kolmandat näitab aeg. Siiski loodan, et ka 2012 aasta lõpp koos kõigi pidustustega möödub nii, et politsei sekkuma ei pea. Proovige oma ülevoolav meeleolu ikka positiivsetesse emotsioonidesse jätta.

Erinevad pidustused tähendavad paljudele ka erinevates kogustes alkoholi tarbimist. Loodan, et täiskasvanud on aastatega selgeks saanud, millal tuleb alkoholi tarbi-mine lõpetada. Alaealised peavad sellest jätkuvalt loobuma.

Õhutemperatuur näitab juba pikemat aega miinuskraade, lisaks tuiskab. See teeb meie teed ja tänavad kiiresti peaaegu läbimatuks. Autojuhid ja jalakäijad peavad sellises olukorras eriti tähelepanelikud olema. Võib juhtuda, et tavapärase kahe sõidurea asemel on ainult üks...

Nähes tänaval kusagil pingil või lumehanges inimest istumas või pikali olemas, ärge mööduge temast tähelepanuta. Ala-jahtumine võib tulla kiiresti nii alkoholijoobes kui ka kainel isikul. Kui Te ise sekkuda ei julge, siis teatage hanges pikali olevast isikust politsei lühinumbril 110. Kõigil on õigus jõuluks koju jõuda.

Rahulikku jõuluaega!

Kristel Kesküla
piirkonnapolitseinik
politsei lühinumber 110
mobiiltelefon 512 3918
kristel.keskyla@politsei.ee