12.08 õhtul teatati Roiu alevikust, et Kesktänaval magab kõnniteel meesterahvas. Kohalesaabunud patrull ei leidnud magavat meesterahvast.

13.08.12 kell 20.40 teatati peretülist Roiu aleviku Männi 4 kortermajast. Osapooled rahunesid enne patrulli saabumist.

26.08. kella 15.48 ajal teatati Aardlapalu külas ringi liikuvast hulkuvast koerast, kes ründab inimesi. Koerast teavitati Tartu Koduta loomade varjupaika.

Ajavahemikul 26.08.-27.08.12 on öö jooksul Roiul asuva põllumajandusettevõtte territooriumilt varastatud järelveetav haagis koos tööriistadega. Alustati kriminaalmenetlust.

28.08. hommikul avastati kaevetööde käigus Roiu alevikus Männi tn lõhkekeha. Kohalekutsutud eridemineerijad tegid lõhkekehad kahjutuks.

02.09. kella 0140 ajal teatati kaklusest ja tülist Aardla külas asuvast talust. Kohapeal selgus, et ühise alkoholi tarvitamise ajal tekkis tüli elukaaslaste vahel, kus naisterahvas lõi meesterahval taldrikuga pea katki. Kohalekutsutud kiirabi andis kannatanule esmaabi.

03.09. on öö jooksul Tõõraste külas seisnud traktoritest varastatud diiselkütust.

12.09. õhtul avastati Roiul asuva põllumajandusettevõtte territooriumilt kütust varastada soovinud isikud, kes põgenesid ilma, et nad oleksid jõudnud midagi varastada.

15.09. 12 a õhtul tabati Roiul asuva põllumajandusettevõtte territooriumilt kütusevargad. Isikud jõudsid põgeneda, kuid vargile tuldud sõiduauto jäi varguspaika. Varaste sõiduk toimetati politsei parklasse ja kriminaalpolitsei alustas asjaolude väljaselgitamiseks kriminaalmenetluse.

Meeldetuletuseks jalakäijatele  -  on aeg üle vaadata helkurid ja taskulambid või muud valgusallikad. Tulenevalt liiklusseadusest peab halva nähtavuse korral või pimedal ajal teel liikudes jalakäija kasutama helkurit või valgusallikat. See nõue kehtib nii asulas liikudes kui ka maanteel liikudes.

Meeldetuletus jalgratturitele - jalgratast võib sõiduteel iseseisvalt juhtida vähemalt 10aastane isik, kes on omandanud jalgratturi kvalifikatsiooni. Vähemalt 8 aastane jalgrattur võib jalgratast juhtida sõiduteel koos täiskasvanud saatjaga. Alla 16aastasel jalgratturil on kaitsekiivri kandmine kohustuslik. Jalgrattaga sõites peavad jalgrattal olema korras pidurid ja signaalkell, ees valge ja taga punane ning vähemalt ühe ratta mõlemal küljel kollane või valge helkur, pimedal ajal ja halva nähtavuse korral peavad jalgrattal põlema ees valge ja taga punane tuli.

Meeldetuletus sõidukijuhtidele - sügise saabudes tuleks sõidukil üle vaadata sõiduki tuled, klaasipühkijad ja rehvid. Sõidukiiruse valikul arvestada asjaoluga, et teed muutuvad libedaks mitte ainult vihma, vaid ka teele langenud puulehtede tõttu. Teedele ilmuvad koolilapsed ja inimesed, kes kannavad tumedaid riideid, mis teeb nende märkamise teeliikluses raskemaks.

Ohutut kooliaasta ja sügise algust kõigile liiklejatele!