bussiootepaviljonid. Lisaks said noored teha ka erinevaid koristustöid nagu näiteks põrandate-, seinte-, laudade-ja toolide pesemine.

Vestluses rühmajuhtidega tõid noored välja kõige ebameeldivama-, meeldivama-, ning raskema töö. Kõige meeldivamaks osutus lasteaed Lepatriinu atraktsioonide värvimine, kõige ebameeldivamaks Põlva kalmistul prügi sorteerimine ning kõige raskemaks staadionimattide puhastamine. Ühel rühmal oli võimalus kaasa aidata ka Põlva linna leedotule korraldamisel.

Iga nädal lõppes ühise koosviibimisega noortekeskuses, kus tehti nädala kokkuvõtteid ja sama ajal said noored endale meelepärast toitu valmistada. Populaarsemateks roogadeks olid pitsa, erinevad salatid ja jäätisekokteil, mis kuuma ilmaga eriti maitsev oli. Nädala tippsündmuseks oli palga kätte saamine.

Noorte arvates on malev hea koht, kus saab vaba aega sisustada, uusi tutvusi leida ning taskuraha teenida. Mõnele malevlasele valmistas raskusi hommikune ärkamine, kuid üldiselt olid noored rahul mitmekesise tööga.

Kokku anti tööd ligikaudu üheksakümnele noorele.

30.juulil lõpetas viimane rühm malevlaste töösuve. Rühmajuhtidena jäime malevasuvega rahule ning ka noored andsid meie tegevusele positiivset tagasisidet. Kohtumiseni järgmisel suvel!