Nüüd töötab Ene Põlva Lepatriinu lasteaias direktorina ja õppimine ei lõpe - pidev koolitustel osalemine ja teistele õppimisvõimaluste pakkumine käivad selle ametiga vältimatult kaasas. „Soovin oma teadmisi ja oskusi teistega jagada, ainult endale õppimine ei ole minu prioriteet," selgitab Ene oma põhimõtteid. „Järgneva pooleteise aasta jooksul ootab ees Tartu Ülikooli eetikakeskuse väärtuskasvatuse koolitajate täiendusõppe programm, mille järel plaanin hakata koolitama ka õpetajaid," on tulevikuplaanid selged.

Enel jagub lisaks kõigele oma pere ja tööga seonduvale aega ka fotograafia ning ühiskondliku tegevuse jaoks - olgu see siis Veriora Mõttekoda, mille eestvedajaks ta on, Veriora Naisselts Mari, mille juhatusse ta kuulub, Sihtasutus Veriora noortekas, mida Ene juhatab või Veriora vallavolikogu, mille liige ta samuti on. Temast kõneldakse kui suurepärasest eestvedajast, kes väärtustab inimesi ja kelle vabatahtlikku panustamist on maakonnas tunnustatud.

„Minu õpilugu on kui elukestev rongiga sõitmine mööda avastusteed, kus igas peatuses tulevad peale uued teadmised, oskused, kogemused ning eelkõige uued ja huvitavad inimesed, kellelt õppida," lausub Ene lõpetuseks.
_________________________________________

PÕLVAMAA TUNNUSTATUD 2011

Põlvamaa aasta õppija nominendid:

  • Ene Tigas, Veriora vald, Põlva Lasteaia Lepatriinu direktor - Põlvamaa aasta õppija
  • Kaupo Koddala, Orava vald
  • Rein Muuga, Ahja vald
  • Helin Hiiend, Põlva vald

Aasta koolitaja: Aado Kuhlap, Põlva Keskraamatukogu raamatuköitja

Aasta koolitussõbralikum organisatsioon: Räpina Vabahariduse Ühendus