Mölderi sõnul on tegelikult selliseid punte, kes oma lõbuks jalgpalli mängivad, palju ja nüüd on neil läbi Rahvaliiga loodud ka väike võistlusmoment. „Usun , et 20 võistkonda oleks normaalne," näeb ta ruumi kasvuks.

Rahvaliigasse registreerunud võistkondade koosseisus mängib väga erinevaid inimesi. Mölder rääkis, et on selliseid satse, kelle mängijad töötavad või õpivad mandril, kuid nädalavahetusel tullakse koju ja siis ka mängitakse. Samas on ka selliseid punte, kes nädalas mitu korda jalgpalli toksivad.

„Tahaks näha rohkem siiski ka seeniore, selliseid inimesi, kes spordiga 10 aastat tagasi tegelesid," lausus Mölder. „Sellised mehed on olemas, aga neil oleks vaja eestvedajat, kes ütleks, et lähme ja proovime, mäng pole ju mõisa peale."

Geograafiliselt on Saaremaa Rahvaliigas hästi kaetud. Enamus võistkondi on varasemast tuttavad ja sportlik tase peaks olema ühtlane. „Kõik võivad kõiki võita ja see teeb muidugi turniiri ka põnevamaks," märkis Mölder.

Jalgpalli mängitakse siiski ka publikule ja Rahvaliigagi on leidnud oma fännid. „Kõigi võistkondade mängijatel on ju olemas sõbrad, kes nende mänge vaatamas käivad. On sellised kindlad inimesed, kes jalgpalli igal tasemel armastavad," kiitis korraldaja pealtvaatajaid.

Osalevad võistkonnad on jagatud kahte alagruppi. A-alagrupis mängivad FC Salme, Kärla, Leisi JK Semud, Salme Dünamo, Saare Põrgu ja Pritsumaja, B-alagrupis FC Lümanda, FC Smuuli, FC Taritu, FC Were, Mustjala FC ja Mowers.