Mõeldud, tehtud! Kuna reisikulutused olid väga suured, kirjutasime palvekirju mitmele poole. Meile suureks positiivseks üllatuseks tuli ideega kaasa Kihnu Veeteed OÜ, kes maksis kinni poole meie reisist Lennusadamasse. Poole kuludest maksis kinni Prangli Saarte Külaühing MTÜ, mis kokkuvõttes tähendas, et kogu sõit oli saareelanikele tasuta.

Ja nii see reis algaski - kokku oli saareelanikke reisil 43 inimest, nende hulgas ka saare kõige vanem mees Valdo Eha.

Sõit Pranglist Lennusadama kai äärde kestis täpselt 2 tundi 15 minutit, nagu oli Kihnu Veeteed OÜ prognoosinud. Ilm oli väga vaikne ja soe, kõik olud soosisid meie merereisi.

Muuseum jättis kõigile kustumatu mulje, seal õnnestus meil viibida kaks tundi, kuid aega jäi siiski veidi väheseks. Suureks abiks oli kaasas ka meie oma saare giid Annika Prangli (see on tema päris perekonnanimi) Prangli Reisid OÜ-st, kes meid juhendas, kuhu minna, ning rääkis huvitavaid lugusid muuseumi loomisest ja eksponaatidest. Siinkohal soovitus kõigile: varuge uues meremuuseumis käimiseks aega vähemalt 3-4 tundi!

Täname meie reisi toetajaid - need on Kihnu Veeteed OÜ ja Prangli saarte külaühing MTÜ, kes tegid teoks pranglilaste uskumatu merereisi Pranglist õkva meremuuseumisse!