Valla omatuludena lisandus 70 000 eurot karjääritulu, millest 47 870 eurot läheb valla teede ehituseks. Septembris alustatakse Kaalepi-Seidla kergliiklustee ehitamist, mis lõpetatakse 2013. aastal. Edaspidi on kavas välja ehitada koostöös riigiga kergliiklustee KETE-ni välja, mille tulemusena tekib kergliiklustee võrgustik Kaalepi-Ahula-Aravete. See rajatis suurendab oluliselt piirkonna elukeskkonna väärtust ning avab uued võimalused elanikele liikumiseks ja sportimiseks. Praegu koostab riik Roosna- Alliku-Ahula tee rekonstrueerimisprojekti. Ühtlasi valmib selle käigus ka kergliiklustee projekt Seidlast KETE-ni.

Teede eelarvesse lisati ka 3000 eurot Männi teede ja parkla tööprojekti koostamiseks. Karjääri tuludest suunati 15 000 eurot karjääri majandamisele. Käesoleva aasta suvel renoveeritakse Ojaküla mustkattega tee ning juuli lõpus alustatakse purukruusa tootmist karjääris. Purukruusaga remonditakse valla külades asuvaid avalikke teid. Kokku on kavas eraldada käesoleva aasta eelarvest valla teedele ca 170 000 eurot, millest suurem osa kulub teede renoveerimisele ja ehitusele.

Lisaeelarvega suurendati Albu Põhikooli eelarvet 5018 euroga, millest enamik on projektitulu..

KIK-ilt saime rahalist toetust ka Albu pargi rekonstrueerimisprojekti koostamiseks summas 16 330 eurot, millele lisandub valla omaosalusena 2130 eurot. Projekt valmib käesoleva aasta lõpuks ning järgmisel aastal taotletakse raha juba projekti elluviimiseks. Albu Vallavalitsusele eraldati 5000 eurot elektritööde teostamiseks.

Väiksemad projektitulud lisati Albu laste mängutoale, Ahula lasteaed-algkoolile, valla rahvamajadele, ülevallalistele kultuuriprojektidele,  Valgehobusemäe suusa- ja puhkekeskusele.

Täpsem eelarve lahtivõetuna on valla veebilehel.

Tänud valla ametnikele ja valla hallatavate asutuste töötajatele, kes teevad tublid projektitööd ning suurendavad sellega valla tulusid, mille tulemusena on võimalik oluliselt arendada elukeskkonda!