Oktoobris oli kahtlemata oluliseks sündmuseks õpetajate päeva tähistamine. 12. klassi õpilastest said üheks päevaks õpetajad. Nad said suurepäraselt hakkama selle raske tööga ning nii mõnigi nendest säilitas jätkuvalt soovi saada tulevikus õpetajaks. Kahtlemata oli seekordne õpetajate päev tähtis ka sellepoolest, et meie õpetaja Mai sai Läänemaa Aasta Õpetaja tiitli.

Seoses leivanädalaga käisid meie 1. ja 2. klassi õpilased Sillaotsa muuseumis leiba valmistamas. 13. oktoobril osalesime rahvusvahelisel ülikonna päeval. Päris kena oli vaadata, kui maja peal kõndis ringi nii palju ülikondadesse riietatud noormehi.

Uued kümnendikud võeti ametlikult vastu gümnasistideks - toimus rebaste ristimine, mille lõpptulemusena väljastati kõigile vastav tunnistus. Hästi õnnestusid 1.-6. klasside taidluspidu Suverõõmud", 7.-12. klasside moe-show, Halloweeni stiilipidu ja 1.-4. klasside muinasjutuöö Liivil.

Õppetööd rikastasid kindlasti erinevate külalislektorite poolt läbiviidud loengud ja koolitused: loomakaitsealased loengud 9.-12 klassidele, eesmärkide püstitamise koolitus 11. ja 12. klassile ning helkurite koolitus 1.-6. klassidele. Toimus väljasõit infomessile „Teeviit", ajaloo ja võõrkeelte õppereis Tallinna, käisime Jurmala veepargis ning mitmel korral teatris. Õpilased on tublilt esinenud spordivõistlustel ja kontsertidel.

Aasta on kohe lõppemas ning siinkohal ongi minu soov tänada kogu kooliperet tehtud töö eest ning soovida kõigile kaunist jõuluaega ja kõikide eesmärkide täitumist uuel aastal. Kogu koolipere poolt soovime häid kordaminekuid ja jõulusoovide täitumist meie lapsevanematele, hoolekogule, vallavalitsuse ja volikogu liikmetele ning kõigile koostööpartneritele.