5.märtsil toimus suur sünnipäeva­pidu lastele koos laulu, kringlisöö­mise, kingituste, lillede, külaliste ja diskoga. Pidupäeval tunnustati kõiki tänased lasteaiatöötajaid, kellest kol­mandik on töötanud 20 või rohkem aastat Puhja Lasteaias. Marje Norman ja Virve Jaasi on õpetajatena olnud maja loomise juures, seega alustasid nemad juba 35 aastat tagasi.

Pärastlõunal esines lastele üllatuskü­laline -Kloun Ummi, kelle võlukunst ja trikid panid laste silmad särama ning naeru ja nalja sai kuhjaga. Julge­matel oli võimalus ka ise mustkuns­ti saladusi lahti muukida või trikke proovida.

6.märtsi õhtul kogunesid lasteaia saa­li endised ja praegused Puhja Laste­aia töötajad. Kolleegide taaskohtumi­ne oli südamlik ja liigutav, eriti suur rõõm oli jälle lasteaias näha endist ju­hatajat Siiri Metsikut ning auväärseid endisi töötajaid Kärt Rüütlet, Miralda Karu, Helgi Naaritsat, Juta Kaljot ja Ellen Praatsi. Lisaks laste kontserdile ja lasteaia naisansambli esinemisele esitleti ka raamatut Lapsesuu, kuhu on kogutud aastate jooksul kirja pan­dud laste naljakad ja vahvad ütlemi­sed.

Puhja Lasteaed tänab Puhja Vallava­litsust abi ja toetuse eest sünnipäeva korraldamisel, suur aitäh ka Urmas Lutsule, Talis Toomperele, Erkki Pur­retile ja OÜ-le Balti Vara Fassaadid.