Kaheksa tundi väldanud mängu järel selgusid kaks parimat - kohalik pok­kerientusiast Toivo Ojasoo ning Vil­jandi ettevõtja Harri Juhani "Somm" Aaltonen. Kuigi viimasel oli vastasest umbes kolm korda rohkem punkte, otsustas ta esikohaduellist loobuda ning võidu Ojasoole kinkida.

"Ma tahtsin, et võidukarikas jääks Puhjasse ning kohalikud pokke­risõbrad saaksid seda igal ajal vaata­mas käia," põhjendas Aaltonen oma tegevust. "Samuti on mul endalgi nüüd tulevikus rohkem põhjust Tar­tusse sõites Piilu baari sisse astuda, veendumaks, et karikas on ikka al­les," teravmeelitses soomlane.

Auhinnaraha jagus neljale parimale. Toivo Ojasoo teenis 750, Aaltonen aga 745 eurot. Neile järgnesid Katti Järvsoo (460 eurot) ning finaallauda liidrina alustanud Runnar Lindepuu (345 eurot).

"Piilu karikaturniir oli tõsiselt lahe ning meeleolukas üritus, millele lisas tublisti vürtsi värvika pokkeripersoo­ni Aaltoneni osalemine," oli Tartu Mõttemängude Klubi juht Tarmo Pikk rahul. "Lisaks juba saavutatud suure­le populaarsusele Tallinnas, Tartus, Viljandis, Pärnus ja Rakveres jätkab Triobeti pubipokker laienemist ning jõuab peatselt ka teistesse Eestimaa paikadesse," lubas Pikk.

Hannes Namsing, Eumedia OÜ