„Ma kartsin finaalis etteastumist ja loositõmbamist. Abikaasa pani aga paika, et kui autot tahad, pead selle kõik ette võtma," meenutab Inna.

Pühapäeva varahommikul sülle langenud suurele võidule järgnesid pidustused. „Õde, ema... Kõik lähikondlased ja naabrid teavad, et ma võitsin! Me tegime koju jõudes šampuse lahti ja valasime auto veel kord üle!" muigas Inna.

Kuhu aga uus FIAT 500 Eesti kõige õnnelikuma raadiokuulaja viib? „Puhkuseaeg on läbi, nii et tuleb tööle hakata. Seega kolame esiotsa vaid Eestis ringi," mõtiskles Inna. „Mina tahaksin väga tänada Ring FM-i selle võistluse eest - ma sain uue auto," rõhutas autovõitja.

Inna elab enda sõnutsi toredat väikelinnaelu Elvas mehe, kahe koera ja kassiga. Tööl käib aga Tartus, kus peab väikest käsitöö poodi.  
Tema huvialaks on inimeste psühholoogia, mida on ta õppinud ja uurinud mitmetel koolitustel. Samuti pakub talle huvi vabastav hingamine ning enesetervendamise võimalused. Seetõttu tegeleb ta lisaks põhitööga ka õpitud teraapiate praktiseerimisega. 
Foto: Taavi Palu

Raadiojaama Ring FM Suveauto kampaania kestis kaks kuud ning selles osales tuhandeid inimesi. Raadiokuulajate autounistuse täitumisele aitasid kaasa United Motors, Maiasmokk ja Jazz Pesulad. Septembris algab Ring FM raadioeetris uus kampaania, mille lõpus lendab üks õnnelik kuulaja koos kaaslasega soojale maale ja saab reisirahagi pealekauba!