• Viimsi Raamatukogul on nüüdsest õigus ilma autoritasu maksmata laenutada välja mitteärilisel otstarbel osasid Tallinnfilmi ja ERR-i poolt välja antud või Eesti Päevalehe sarja "Eesti filmiklassika" hulka kuuluvaid DVD ja VHS kandjatel olevaid filme ja saateid, mis kuuluvad meie raamatukogu fondi. Nimekirjaga saab tutvuda raamatukogu koduleheküljel: Lugejateenindus -> DVD ja VHS.

• Viimsi Raamatukogu viib läbi internetipõhist küsimustikku lemmikraamatute ja -kirjanike teemal. Vastata saab veebiaadressil www.connect.ee/uuring/272426496/.

• Ootame jätkuvalt infot inimeste kohta, kes vajaksid tervislikel põhjustel raamatukogult koduteenindust. Rahvaraamatukogu seaduse §15 lõige 6 paneb rahvaraamatukogule järgmise kohustuse: "Elanikele, kes tervisliku seisundi tõttu ei ole võimelised raamatukogu külastama, korraldab rahvaraamatukogu nende soovil tasuta koduteeninduse". Kui te teate kedagi või olete ise inimene, kes vajaks seda teenust (tervislikust seisundist lähtuvalt raamatute raamatukogust kojutoomist Viimsi Raamatukogust ja tagastamist), siis palun andke sellest teada telefonil 606 6934 või kirjutage e-posti aadressile jane@viimsivald. ee, et saaksime teada, kellele sellist teenust osutada.

• Viimsi Raamatukogu ootab jätkuvalt nii emakeele õpetajatelt, õpilastelt kui ka lapsevanematelt kohustusliku kirjanduse nimekirju. Need võib tuua isiklikult raamatukokku ja me teeme nendest koopiad või saata eposti aadressile jane@viimsivald.ee.

• Viimsi Raamatukogu rendib mitmesugusteks üritusteks välja 50 m2 seminariruumi, mis mahutab 10 lauda ja 24 tooli. Päevarent 35.79 € (kuni 8 h) või 1 h 8.95 €. Rohkem infot meie koduleheküljel: Lugejateenindus -> Seminariruum.

• Meie koduleheküljel saab tutvuda septembrikuus raamatukokku lisandunud raamatute nimekirjaga (vasakus menüüs Uudiskirjandus -> 02.09-28.09 lisandunud teavikud).
Kui selles on kirjas mõni Teile huvi pakkuv raamat, siis palume see endale reserveerida või järjekorda panna e-posti aadressil raamatukogu@viimsivald.ee või helistada telefonil 606 6936.

• Nüüd on võimalik avaldada anonüümselt oma arvamust Viimsi Raamatukogu kohta aadressil http://sayat.me/viimsiraamatukogu, saata meile ettepanekuid oma töö paremaks korraldamiseks vms.