Viienda tunni ajal luges VII ja VII klassile O.Lutsu „Ke­vadest" ette vallavanem Jüri. Kuigi see on ka kohustusliku kirjanduse nimekirjas ja ku­nagi lastel loetud, kuulasid nad hoolega. Aitäh ettelu­gejatele, kes oma pingelise töö kõrvalt leidsid aega tulla lastele lugema! Tuleb välja, et ettelugemine on tõesti hea nii hingele kui vaimule, sest pea­le seda olid õpetajate sõnul lapsed tunnis palju koostöö­altimad.

Reedel, esimese veerandi viimasel koolipäeval, auta­sustasime R. Kamseni 140. sünniaastapäevale pühenda­tud luule- ja jutukonkursile esitatud omaloomingut. 6. klass tutvustas R. Kamseni elulugu. Kuna Reinhold Kamsen kirjutas palju loodu­se ja kodu teemadel, siis oli ka meie lastele need teemad ette antud. Mina kuulutasin konkursi välja, aga suure töö tegid ära lapsed, kes kirjuta­sid ja õpetajad Signe, Margit, Ille ja Ann, kes lapsi utsitasid ja suunasid. Palju aitas mind selle ürituse korraldamisel õppealajuhataja Tiina. Žüriis hindasid töid õpetaja Ann ja kooli sekretär - raamatu­koguhoidja Sirje. Suur aitäh lastele, nende peredele ja õpetajatele, kes konkursi toi­mumisele kaasa aitasid. Žürii otsustas, et sellel aastal olid parimad kirjutajad:

I kl
Lisete Palmi, Joosep Erm

II - III kl
Kirke-Liisa Mett, Marlen Kaik

IV - V kl
Anna Jürissaar, Madis- Mairold Lepik

VI - VII kl
Kadri Jürissaar, Janella Põldpüü

VIII - IX kl
Carmen Aare, Kadri Sibul

Täiskasvanud: Tiina Lohur, Ann Roots

24. oktoobril oli R. Kamseni 140- sünniaasta­päev. Käisime Imavere laste­aia lastega R. Kamseni sünni­kohta püstitatud kivi juures, süütasime küünlad ja lugesi­me tema kirjutatud luuletusi. 25. oktoobril käisid raama­tukoguga tutvumas lasteaia lapsed. Uudistamist oli palju ja raamatud pakkusid suurt huvi. Ainult arusaamatuks jäi osadele lastele, miks ei tohi riiulite vahel üksteist taga ajada, kui ruumi selleks on ja neil lõbu laialt.