19. oktoobril korraldasime raamatulaada, kuhu kõik inimesed võisid tuua oma kodudest üleliigset kirjandust või siis tulla valima endale vajalikku teost. Laadalisi oli oodatust rohkem ning see andis ka meile juurde indu võtta selline tasuta raamatu laat plaani ka järgmiseks aastaks.

Samaaegselt seltsimaja esimesel korrusel toimunud tasuta raamatu laadaga oli raamatukogu leti taga ametis humorist Raimo Aas.

Tegemist oli samuti raamatukogupäevade traditsioonilise üritusega, kus kutsutakse raamatukokku tööle tuntud inimesi. Raimo Aas, kelle jaoks Sindi linn mitte võõras pole, võttis kaasa oma karikatuurid, mõned raamatud ja vanu postkaarte ning laenutas raamatuid. Selle päeva meenutuseks kinkis ta meile raamatutega seotud karikatuuri.

Oktoobrist läks käima ka Lugemistuhina XI hooaeg. Lastel on võimalus iga kuu esimesel laupäeval kell 12.00 kohtuda raamatukogus muinasjututaat Jaaguga. Koos loetakse, jutustatakse, meisterdatakse. Järgmine kokkusaamine on 2. novembril.

Kõigest sellest, mis meie raamatukogus toimub, saate igapäevaselt lugeda Facebookist ja raamatukogu kodulehelt http://www.raamat.sindi.ee/.

Kohtumiseni raamatukogus!