Agne Kuusing-Soome väljendub isikupäraselt nii akvarellis kui õlimaalis. Õlimaalis armastab ta reljeefseid pastoosseid pindu, mille koloriit on vahelduv ning värviküllane. Akvarellis on kunstniku maalilaad ajas muutunud tundlikumaks ja pehmemaks. Kasutades läbipaistvat sulandumist, voolavamat kui ka detailsemat käsitlust, on ta saavutanud omanäolise ja atraktiivse koloriidi. Abstraktsete ajapiltide vahele on tema akvarellidel kollaažidena põimitud fragmendid kunstnikule olulistest paikadest ja inimestest. Aja, mälu, olemise ja juurte tajumine ning mõtestamine on kunstniku jaoks oluline teema, millega ta on oma loomingus ka varem tegelenud.

Lisaks õli- ja akvarellmaalidele saab näitusel näha ka kunstniku nahkehistööd, mis üllatavad oma detailsuse ning eri materjalide koosmõjuga.

Agne Kuusing-Soome (sünd. 1970) on lõpetanud Tartu Kunstikooli kunstilise kujundamise eriala, Eesti Kunstiakadeemia nahkehistöö ning kunstiajalooõpetaja magistriõppe. Näitustel esineb ta aktiivselt alates 1990. aastast. Kuusing-Soome on Eesti Akvarellistide Ühenduse ja Eesti Nahakunstnike Liidu liige. Kunstnik elab ja töötab Tallinnas.