Väga tänuväärse ja mahuka töö tegi ära maanteeamet, kelle eestvedamisel on remonditud Võru linna „väravad“. Uue ilme on saanud linna sissesõidud Kubja ja Kose poolt ning Tallinna maanteelt.

Tuli teha ka mitmeid keerulisi valikuid ning vastu võtta raskeid otsuseid. Valikute tegemisel tuleb tahes tahtmata paljustki loobuda. Me kõik mõistame, et ettevõtluskeskkonna arendamiseks tuleb linnal teha investeeringuid, kuid raske finantsilise seisu tõttu jäid seekord mõned positiivsed otsused langetamata.

Kui me soovime, et Võru linna elanike arv ei väheneks, vaid suureneks, on üheks võtmeküsimuseks kindlasti ettevõtluskeskkonna parandamine.

Endiselt on meie peamiseks ülesandeks elukeskkonna parandamine ja arendamine. See tähendab kõigile linlastele muretumat, mugavamat ja kvaliteetsemat elu kodulinnas.

Möödunud aastal toimus palju positiivset, seda just tänu paljude võrulaste tublidusele ja ettevõtlikkusele.

Tunnustame linna hallatavate asutuste juhte ja töötajaid asjaliku ning tõhusa koostöö eest 2010. aastal. Siiras tänu aktiivsetele inimestele mittetulundusühingutest ja seltsidest. Teie tegutsemislust aitab palju kaasa Võru linna elu värvikamaks ja sisukamaks muutmisele. Parimad soovid ka meie koostööpartneritele ettevõtlusvaldkonnast, kes on meie ühistes tegemistes aktiivselt kaasa löönud.

Lugupeetud linnaelanikud! Suur tänu teile sisukate mõtete, kaasarääkimise ja toeka õla eest meie ühise elu paremal korraldamisel!

Praegu on advendiaeg, ootuste ja lootuste aeg. Nüüd on õige aeg mõelda tagasi möödunud aastale, teha järeldusi ning seada sihte edaspidiseks. See on aeg, mil tuleks pöörata rohkem tähelepanu neile, kes seda vajavad. Hoidkem sidet oma lähedastega ning ulatage ikka oma abikäsi, kui seda vajatakse.

Aidake ja toetage võimaluste piires. Keegi meist pole ju nii vaene, et ei saaks kellegi päeva ilusamaks muuta kasvõi oma naeratuse, hea sõna ja tunnustusega. Olgem siirad ning unustagem vaenu ja viha – nii läheb meie ühine elu- ja mõtteruum aina paremaks.

Linnavalitsuse ja -volikogu poolt soovime teile palju jõudu, tervist, optimismi ja meelekindlust!

Rahulikku jõuluaega!
Head vana aasta lõppu!

Võru Linnavolikogu esimees Erki Saarman
Võru linnapea Ülo Tulik