Mul on väga hea meel, et tänavu osales tillu- ja lastesõidus juba 238 last, kes kõik said diplomi ja medali. Meeste- ja naistearvestuses võistles 232 inimest, kes said medali. Esimest korda võistlusprogrammi lisatud ratastoolisõidus oli kolm osalejat.

Traditsiooniliselt olid kohal ka Päästeameti, Politsei- ja Piirivalveameti, Operation Lifesaver Estonia esindajad ja Eesti päästeteenistuse maskott Nublu, kes andsid lastele edasi õpetussõnu heast käitumisest ning politsei ja päästjate tegevusest. Lisaks oli kohapeal tutvumiseks tuletõrjeauto.

Naistearvestuses saavutas taas esikoha Liisi Rist, kes võidutses ka kahel eelmisel aastal, teiseks tuli Daisi Rist ja kolmandana lõpetas Triin Gede. Meestearvestuses kaitses oma tiitlit Erki Pütsep, talle järgnesid Alges Maasikmets ja Raimo Johanson. Nii naiste kui ka meeste esikolmik sai autasustatud, lisaks loositi osalejate vahel välja mitmeid auhindu, näiteks Tallinki perereis Rootsi, kaks jalgratast ja reis Helsingisse.

Tänan kõiki osalejaid, korraldusmeeskonda ja toetajaid, tänu kellele toimus võistlus tänavu juba kaheksandat korda. Jüri Ratase VIII jalgrattavõistlust aitasid korraldada Tallinna Spordi- ja Noorsooamet, Pirita Linnaosa Valitsus, Lasnamäe Linnaosa Valitsus, Selver AS, AS KH Energia-Konsult, Lemminkäinen Eesti AS, Sportland, Tridens AS, Eesti Kultuurkapital, AS Põltsamaa Felix, Jeti jäähall, Harju tänava Uisuplats, AS Tallink Grupp, Hasartmängumaksu nõukogu, Valio Eesti AS, Sony Center, AS G4S Eesti, MTÜ Operation Lifesaver Estonia, AS Eesti Post, AS Leibur, AS Balbiino.

Viimase kuue Jüri Ratase jalgrattavõistluse osalejate nimekiri ning naiste- ja meestesõidu tulemused on saadaval mu kodulehel: http://www.ratas.ee