Niisiis: järgmine mäng juba uuel aastal.

OOTAME ROHKET OSAVÕTTU!
Kõik kollektiivid, sõprus- ja seltskonnad, koonduge! Eriti kutsun üles pedagooge oma õpilastele eeskujuks olema!

****

JÕULUKUUL TOIMUVAST: Laupäeval, 15. detsembril kell 11.00 - 16.00 toimub Aegviidu Rahvamajas MTÜ Ajaleidja ja rahvamaja eestvedamisel jõululaat. Kohalikud käsitöötegijad pakuvad oma kaupa. Avatud on jõulukohvik, kus pakutakse ise tehtud hõrgutisi ja jõuluteed. Kõik, kes soovivad oma küpsetistega osaleda, on väga oodatud. Tuua võiks nii magusat kui soolast ning miks mitte ka kodus küpsetatud leiba. (Isetegijal, kes soovib laadal oma kaubale kindlat ruumi ja kohta, palun sellest teada anda juba enne laata telefonil 6047 227).

Laada raames toimub ka töötuba nii suurtele kui väikestele. Kell 12.00 - 14.00 saab vitraaživärvidega kaunistada klaasist päkapikku või inglikest. Töötoas osalemise tasu on 1euro.

Reedel, 21. detsembril kell 19.00 on rahvamaja 95. juubeli puhul valminud kroonikafilmi esilinastus. Film annab ülevaate rahvamajas toimunust algusaastatest kuni tänapäevani. Tulge uudistama ja filmilinalt tuttavaid nägusid avastama. Filmi autorid on Piret Toomvap ja Mati Schönberg.

Laupäeval, 22. detsembril kell 15.00 on rahvamajas traditsiooniline jõulukonstert, mis annab ülevaate sügishoojal tehtust ja õpitust ning juhatab sisse pikad pühad ja uue aasta. Publik on väga oodatud!

EELTEADE 2013 AASTA JAANUARIKS:
Laupäeval, 19. jaanuaril tuleb rahvamajja loenguga esinema Astroloogide Liidu liige Tiina Varatalu. Loengu teemaks on eelolev aasta üldiselt ning astroloog on valmis ka vastama individuaalsetele küsimustele.
Kohtumine toimub rahvamajas algusega kell 12.00
Osalustasu 5 eurot.

Valgust, rõõmu ja sooja, Marian Rütman