Eriti meeldis mulle näidend „Jalutu“. Need luuleread, millega näidend algas, justkui kribisid hinge ja tõid pisara silmanurka – meist nii paljudki jõudsid tagasi aega, kuhu üha rohkem jõuame ainult mälestustes. Jäi kõlama, et elus tuleb usaldada sõprust ja armastust, siis oledki õnnelik! Kõige soojemad tänusõnad peokorraldajatele ja esinejatele! Väga tore oli!“ Nii kirjutas Anne- Aime.

„Teie – tantsuklubi Mathilde olete õnnelikud, et teil on Anita – hoidke teda.“ Nii ütles Eha.

„See oli üks väga meeldiv õhtu. Ilm suurepärane ja pealtvaatajaid üllatavalt palju. Tore, et meil on vallas veel selliseid tegusaid ja lahkeid inimesi nagu Vahemetsa talu pererahvas.“ Nii kirjutas Anne. „See, et nii suurejoonelist üritust korraldas üks väike talu, teeb silmad ette suurtele kultuuriasutustele. Kohal oli puhvet, jäätis. Meeldis tantsijate tulek, tule (tõrvikute) edasiandmine igale tansurühmale, lõkke süütamine. Näitetrupp on teil tasemel. Eriti meeldis hobuse toomine näidendisse.

Suur tänu sulle, Kalev, nägid palju vaeva, et saavutada just selline efekt. Arvan, et külade ja seltside üritused hakkavad taas pead tõstma.“ Nii kirjutas Juta.

„Päikene paistis, loodus lokkas, kätte oli jõudnud suvi... Tõepoolest, kogu see rõõmsameelne seltskond suutis imekaunis Vahemetsa talu õuel isegi vihmapilved minema ajada. Õunapuud õunte all lookas, aiast hoomav roosilõhn, lustakas konn tiigis sulpsu löömas, ülitoredad suured kerapajud taustaks, talumiljöö, uhket traavi laskev hobune – kõik see äratas pealtvaatajates mõnusa pildikese lapsepõlvest! Aitäh teile ja meile.“ Nii kirjutas Marika.

Tantsuklubi Mathilde tänab: Kohaliku Omaalgatuse programm, Kultuurkapitali Valgamaa ekspertgrupp, OÜ Lihatööstus Edgar ja Vambola Sipelgas. Nemad olid põhitoetajad.