Kõiki neid ühendab huvi infotehnoloogia kasutamise vastu õppetöö organiseerimisel ja soov saada teada midagi uut. Eestis olid nad esimest korda.

Visiit kestis viis päeva, neist kaks esimest möödusid Paikuse koolis. Esimesel päeval tutvustasid osalejad üksteisele oma saavutusi ja tegemisi infotehnoloogia vallas. Külastati Seljametsa muuseumi. Teisel päeval käidi ka tundides. Õpetajate Ulvi, Anne, Liina ja Signe pakutuga jäädi väga rahule.

Järgnevatel päevadel näitasime külalistele Saksa Tehnoloogiakooli, Tartu Ülikooli Pärnu Kolledžit, Pärnumaa Kutsehariduskeskust ja Paikuse Politseikooli. Organiseerisime neile ka väljasõidu Tallinna, kus oli võimalus tutvuda IT alase arendustööga nii IT Kolledžis kui ka Rocca al Mare koolis. Külalised olid vaimustunud Pärnu ja Tallinna vanalinna ilust, koolimajade puhtusest, inimeste lahkusest.

Kuigi tegemist ei ole jätkuprojektiga, olid paljud osalejad veendunud, et soovivad Eestisse tagasi tulla ning kodumaale võeti kaasa positiivne sõnum väikesest riigist „kaugel põhjas".