28. mail algusega kell 19.00 toimub Narva-Jõesuu Valges saalis (Narva-Jõesuu Kesk 3) kontsert, esinevad Sankt-Peterburgi Filharmoonia akadeemilise sümfooniaorkestri solistide ansambel koosseisus Georgi Dolgov (flööt), Dmitri Krasnik (fagott), Aleksandra Zubova (viiul), Iosif Nurdajev (vioola), Jevgenija Dolgova (klaver). Esitusele tulevad Beethoveni Trio flöödile, fagotile ja klaverile , Beethoveni Serenaad D-duur op. 25, Šostakovitši Keelpillikvartett nr 3 F-duur, op.73 ja Mravinski Süit flöödile, viiulile ja fagotile .

Festivali kontserdite toimumise aja ja koha kohta leiab teavet aadressilt: www.festivals.ee ja piletiinfo: www.piletilevi.ee. Narva-Jõesuus toimuv kontsert on kõigile tasuta.

4. juunil tähistatakse XX sajandi silmapaistva dirigendi, maailma muusikakultuuri legendi, Leningradi Filharmoonia Sümfooniaorkestri kauaaegse juhi Jevgeni Mravinski 110. aastapäeva. J. Mravinski elu oli üle 30 aasta seotud Narva-Jõesuu ja Narvaga. Kuulus maestro tuli siia puhkama oma Peterburi orkestri ja professoriameti juurest, tundes end lähemal ka oma Skandinaavia juurtele. Meenutamaks 20. sajandi ühe väljapaistvama dirigendi Jevgeni Mravinski viibimist Narvas ja Narva-Jõesuu merekuurordis, alustati 1995. a siinmail temanimelise muusikafestivali korraldamist.