Turniiri koosseis oli korralik: 17 osa­võtja hulgas lõid lisaks meie maakonna mängijatele kaasa tugevad Tartu mehed: eelmise aasta võitja meistrikandidaat Algo Laidvee ning meister Enno Eerma. Naiste hulgas osales Eesti tugevaim nais­kabetaja, suurmeister Kaari Vainonen.Turniiri avamisel tervi­tasid mängijaid vallavanem Anne Leht, volikogu esimees Anne Kalf, Ülo lesk Ainu ning vend Aimur Pailk.

Võitjate väljaselgitami­seks mängiti turniiril 7 vooru ajakontrolliga 10+10 minutit. Pärast kompromissituid par­tiisid olid viie tunni järel tule­mused selged.

Meeste hulgas saavutas esikoha meister Enno Eerma 13 punktiga (võit andis 2 , viik 1 ning kaotus 0 punkti).

Teiseks tuli 11 punktiga Algo Laidvee ning kolman­daks jäi 8 punktiga Aimur Pailk. Aimuril oli ülejäänud 8 punkti kogunute hulgast pa­rim koefitsient.

Naistest võitis suurmeister Kaari Vainonen 11 punktiga, teine oli Elve Pailk 9 punk­tiga ning kolmas Heli Tulp 6 punktiga.

Parima noormängija auhinna võitis Joel Düüna 6 punktiga ning parima Raik­küla valla mängija au pälvis Ilme Luks samuti 6 punkti­ga.

Turniir oli hästi korral­datud, möödus mõnusas ja sõbralikus kabeõhkkonnas.Voorude vaheajal võisid mängijad end kosutada kohvi ning kohvikõrvasega. Lõunavaheajal said mängijad oma jõudu taastada maitsva seljankasupiga.

Turniir sai teoks tänu Raikküla Vallavalitsuse, Raikküla Farmer OÜ, Kumma küla ning Lipa küla seltsingu toetu­sele.

Võistluse võitjad Enno Eerma ning Kaari Vainonen jätsid oma tänusõnad Uku Masingu muuseumitoa küla­listeraamatusse. Kõik mängijad olid tänulikud toreda võistluse eest ning avaldasid lootust kohtuda samas kohas kabelaudade taga ka järgmis­tel aastatel.