Avatav uuskasutuskauplus on täiesti uue kontseptsiooniga – kaupluses on üle 1000 m2 müügipinda ning kohvik ja lahti saab see olema kolmel päeval nädalas. Kauba sorteerimine ning väljapanek käib aga igapäevaselt vabatahtlike ja sotsiaalsete partnerite abiga, kuhu kaasatakse erinevaid abivajavaid sotsiaalseid gruppe tehes tihedat koostööd kohaliku omavalitsuse, töötukassa ja vabaühendustega. Juba täna pakub Sõbralt Sõbrale tööd rohkem kui 100 inimesele, kuid hakkab tulevikus veelgi enam rakendust pakkuma ka neile, kes seda erinevatel ühiskondlikel põhjustel vajavad.

Sõbralt Sõbrale uuskasutuskauplused on loodud eelkõige vahendiks, mis rõõmustavad oma põneva kaubavalikuga kliente ning mille teenitud tulust toetatakse erinevaid sotsiaalprojekte. "Mitmeid projekte initsieerime ise (Hoolime Koos lastelaagrid ning 365 sünnipäeva projekt) ning teisalt oleme partneriteks kohalikele sotsiaaltöötajatele ja kogudustele, et aidata puudust kannatavaid peresid üle Eesti," selgitas turundusjuht 

Henri Lehtsaar.

Sõbralt sõbrale kaupluste eripäraks on see, et leida võib kõike - mööblit, riideid, jalanõusid, mänguasju, raamatuid, nõusid, maale jne. Täna on meil 15 kauplust üle Eesti.

Uue kaupluse avamisele lisab hoogu Daneil Levi bänd.