Päevakeskuse ruum oli hästi ja maitsekalt sisustatud, kuid liiga väike - vaid 35 m2.

Seal oleks saanud läbi viia ainult paikseid tegevusi, nagu ajalehtede-ajakirjade lugemine, käsitöö, televiisorivaatamine, vestlusringide läbiviimine ja õues kepikõnd. Aktiivse kehalise tegevuse laiendamiseks oli vaja suuremat ruumi. Koos külavanem Madis Kaasiku ja MTÜ Viimsi Päevakeskuse esinaise Viiu Nurmelaga pöörduti ruumi laiendamisel abi saamiseks vallavalitsuse poole. Abi saadigi ning selle tulemusena liideti kaks ruumi 2008. aasta veebruaris ning päevakeskus sai kokku 70 m2 tegevuspinda. Nüüd oli võimalik alustada tööd selliste huviringidega, nagu lauluansambel (külaselts tõi digiklaveri), juhendajaks Rein Sagar, aeroobika, juhendaja Elina-Lehta Kaasik, seeniortantsuring, juhendajaks Merilin Niilop.

Kõik juhendajad otsis välja kiiresti Aime. Lisandus veel vaba aja sisustamiseks lauluklubi Ahto Nurga ja Rein Sagari juhendamisel. Veel tuldi kokku muljete vahetamiseks ja nõuannete kuulamiseks jututoas "Tassike teed", mida juhendas Aime ise. Päevakeskuse arvutiringi tööst võisid seeniorid osa võtta Viimsi Koolis nendele ettenähtud kursustest. Seenioride soovil moodustati tervisevõimlemiserühm, mille juhendajaks on kogenud füsioterapeut Kaia Otti, kes juhendab Viimsi SPA-s ka seenioride vesivõimlemist. 2008.-2009. aastal suunati Randvere kirikusse misjonitööd tegema Soomest Pauli ja Leena Haakana, kes panid tegutsema leeri- ja pühapäevakooli Randvere Päevakeskuse ruumides. Seeniorid soovisid õppida soome keelt ja Pauli Haakana oli lahkelt nõus õpetama. Nii alustatigi soome keele omandamist.

Loodi tihedaid sõprussidemeid teiste päevakeskustega: Pirita Sotsiaalkeskus, Merivälja Pansionaat, Lasnamäe Päevakeskus, Avinurme eakate klubi Hõbehall, Kose eakate klubi Elulõng, VENÜ Poska jt.

Seal käidi laulmas, tantsimas ja kogemusi vahetamas. Siis tuli Aimel idee luua sõnakunstiring, mille juhendajaks sai Helle Tomingas. Aktiivsed ja särtsakad naised tõid oma humoristlike esinemistega laulule ja tantsule vaheldust.

Seeniorid on väga huvitatud reisimisest ja Aime initsiatiivil loodi reisiklubi, kus on palju osalejaid. Korraldatud on reise Setumaale ja Mulgimaale, kus seeniortantsijad esinesid Mulgimaa esimesel laulu- ja tantsupeol ning tutvuti Halliste valla eakate tegemistega.

Reis Ida-Virumaale oli väga huvitav, sest käidi ju Kohtla kaevandusmuuseumis maa all. "Kaevurina" väga teadlik giid Enn Käis viis meid Narva, Narva-Jõesuu, Toila ja Ontika paekaldale. Kepikõndijad- seeniorid tegid tiiru peale ka Prangli saarele. Koostöös reisibüroodega korraldab Aime Viimsi valla seenioridele reise ka Euroopa riikidesse. Sõbrad kutsuvad ikka külla! Randvere seeniorid kutsuti oma esinemiskavaga Harjumaa Kose klubi 22. sünnipäevale, Lehtse klubi Ehavalgus 25. aastapäevale, Avinurme klubi Hõbehall" 30. sünnipäevale. Randverelaste laul, seeniortants ja humoristlikud lühinäidendid-klipid võeti kõikjal vastu sooja aplausiga.

Tänu sellele, et seeniorid saavad kasutada noortekeskuse ja lasteaia saali, on olnud võimalik kutsuda Randverre rohkearvulisi külaliskollektiive, nagu Harjumaa poistekoor, Neeme rahvamaja näitering, lapsed ja showtantsijad, Viimsi Huvikeskuse ja Püünsi Kooli tantsu- ja laululapsed ning ansambel Kuldne Õhtupäike Rae vallast.

Aasta tagasi loodi mänedžer Madis Kaasiku eestvedamisel Randvere Pasunakoor, mis esineb menukalt paljudel üritustel. Madis Kaasik on aidanud Randvere Päevakeskust paljudes ettevõtmistes.

Aime töö motoks on: "Aktiivne ja rõõmus meel tagab edu eluteel". Randvere Päevakeskus oma tegemistega liidab seeniore ühtseks pereks ja teeb kõikide seenioride elu rõõmsamaks, põnevaks ja sisukamaks. Jätkuvalt jõudu ja jaksu edaspidiseks!