12. mail Rõngus. Turniiril saavutati tubli 4. koht.

27. septembril käisid 1997. a. poisid aga FC Elva klubisisesel turniiril Paluperas, kus saavutati 5. koht.

4. oktoobril osalesid 1997. a. poisid Üle­nurmes maakoolide karikavõistlustel jalgpallis. Turniiril saavutati I koht.

9. detsembril osalesid 1997. a. poisid maakoolide saalijalgpalli turniiril Nõos. Saavutati II koht.

1999. aastal sündinud poisid osalesid maakoolide karikavõistlustel Ülenurmel, mis toimus 4. oktoobril. Saavutati III koht. Veel osaleti Valgas Warrior Cupil, kus saavutati 4. koht ning Põltsamaa Cupil, kus saavutati 7. koht.

Meeste võistkond osales Rahvaliigas, kus jõuti playoffi. Esimeses ringis kohtusime hilisema turniiri võitjaga. Kokkuvõttes jõudsime liiga 32 parema hulka. Osaleti veel Rannu Cupil, kus saavutati II koht. Aasta lõpus käisime Tallinnas Kalevi spordihallis aastalõputurniiril, kus jäime jagama 5.-8. kohta.

Kuna alles 2011. aastal hakkasime tõsise­malt jalgpalliga tegelema, siis tulemused on üsna head. Kindlasti tahame 2012. aastal käia veel rohkem turniiridel ning 2011. aasta tulemused üle lüüa. 2012. aastal plaanime korraldada Rannus kolm jalgpalliturniiri, mis on mõeldud 1999. a. ja noorematele poistele, 1997. a. ja noo­rematele poistele ning meestele.

Treeningute ajad Rannu kooli võimlas: Noored E, K kell 18:00-19:30 ja R kell 17:00-18:00. Täiskasvanud E ja K kell 19:30-21:00

Treeningutest võivad osa võtta kõik jalgpallihuvilised noored ja täiskasva­nud!
____________________________

Maano Koemetsa kommen­taar:

Vallava ­nemana on rõõm tõ­deda, et Andres Bõkarev on suutnud Rannus tekitada suure huvi jalgpalli vas­tu ja seda mitmes vanuserühmas. Asi sai võimalikuks tänu FC Elva-ga alanud koostööle, kus Rannu kooli poolt on an­tud treeningrühmadele tasuta staadioni­ja saaliajad ning FC Elva poolt tagatud treeningute kvaliteetne juhtimine ja läbi­viimine. Samuti organiseerib Andres võistlustel käimise ja muud korraldusli­kud küsimused. Seda muidugi laste osas koostöös kooli kehalise kasvatuse õpeta­jatega. Üldse on koostöö kooliga väga oluline ja olnud väga toetav. 2011. aasta oli Eesti jalgpallikoondisele läbi aegade üks edukamaid aastaid. Saime nautida meie koondise võitluslikku mängu. Kuid alati ei pea jalgpalli vaatama tugitoolist, võib ka ise mängudest osa võtta - kas mängijana või pealtvaatajana. Nagu And-res eespool üles kutsus, igaüks, kellel on huvi võib tulla proovima. Jalgpalliklubi Rannu vald meestevõistkonnal on mit­meid häid toetajaid - Almar Ehitus OÜja Balti Vara OÜ, tänu kellele on olemas ka võistlusvorm. Vormi soetamist toetas ka vald. Rannu vald toetab 2012. aastal FC Elva klubi kaudu Rannu jalgpalli arendamist ligikaudu 1200 euroga. Selle ühisprojekti raames viiakse läbi koolide­vaheline miniturniir ja mis kõige oluli­sem - jätkuvad regulaarsed treeningud Rannu staadionil ja saalis.

Head jalgpalliaastat kõigile!