Sel aastal osales väga palju noori lauljaid - kokku esitati 95 laulu. Oma lastega olid laulma tulnud: Käthlin Naarismaa Rõngu lasteaiast Pihlakobar; Külliki Levin laulustuudiost Külliki Lauluaed; Jana Käär laulustuudiost Triller; Inga Väikene laulustuudiost Vikerkaar; Krista Brusko laulustuudiost La Kannike; Airi Liiva omanimelisest lauluringist; Merilin Sinikalda Konguta Rahvamaja Laulustuudiost; Ingrid Otti, Triin Põder ja Kertu-Kätlin Käis laulustuudiost Fa-Diees; Kadri Savva Tabivere Huvikeskusest; Lilia Kiuru Kambja Põhikoolist; Anne Soosaar ja Ruth Luts Puhja Gümnaasiumist; Tiina Kivastik Kõrveküla Põhikoolist; Imbi Pärtelpoeg Nõo Põhikoolist; Livia Kuuskvere ja Triin Arak Elva Huvikeskusest Sinilind. Sellel aastal oli tõesti nii, et Tartu linna laulustuudiod olid leidnud tee maakonna lauluvõistlusele.

Ju siis on Rannu Kuldnokk neile huvitavaks väljakutseks kujunenud. Ja muidugi on väga kahju sellest, et Rannu Rahvamaja laulustuudio juhendaja tervis ei lubanud tal meie lastega osalema tulla.

Žürii liikmed olid: Helve Päid - Rõngu valla kauaaegne ansamblijuht ja muusikaõpetaja, Eve Padar - Tallinna Vanalinna Hariduskolleegiumi muusika- ja folklooriõpetaja, Vaida Räpp - Rannu Rahvamaja muusikaklassi klaveriõpetaja. Selle artikli ilmumise ajaks on juba päris kuldnokad kohal ja lõpuks ometi näitab kevad ka oma soojemat ja päikeselisemat palet.

Päikest päevadesse ja südamesse!