Tegime erinevaid töid: korjasime tuulekaera, koristasime Rannu kalmistul, ladusime küttepuid, korjasime muruseemnepõllult teisi heinu ja koristasime majandushoonet. Siinkohal tänusõnad perekond Ajaotsale ja Kaaverile, kes polnud lihtsalt tööandjad, vaid ka meeldivad koostööpartnerid. Maitsvat lõunat pakkus Rannu kooli sööklapersonal. Aitäh!

Meie „staabiks" või koduks oli Barbara Külakeskus. Kui lõuna söödud ja Võrtsjärves või Koopsis tervistavad kümblused tehtud, järgnesid tegevused Barbaras. Noortel oli seal võimalus koroonat ja pinksi mängida. II vahetuse tüdrukud kokkasid mõnuga. Valmis makaronisalat ja imehea küpsisetort.

Õppisime valmistama looduslikke seepe. Õpetajaks oli proua Terje Ooden Kivisäki Aiandustalust. Lõbusat veemöllu ja võistlusmomenti pakkus MTÜ Kavilda Vabatahtlike Pritsimeeste Selts. Pritsimehed Kaido ja Gert panid meid osalema tuletõrjeolümpial. Töönädalad lõppesid Otepää Seikluspargi külastamisega.

Noored olid kõik tublid ja töökad. Mõnus huumor ja lustlik meel saatsid meid nii tööl, kui puhkehetkedel. Sellele andis muidugi kustumatu panuse Sander oma ainulaadse muusikalise repertuaariga ja ülejäänud oma võrratu koostööga antud valdkonnas.

Piia, Anette, Heleriin, Teele, Melody- Mai, Heigo-Aaron, Kristen, Villu, Kaisa, Ott, Egert, Ljudmila, Liis-Mirjam, Katrin, Krista, Mario, Siim, Märt, Aljoša, Pärtel, Maarjaly, Angelika, Gerda, Kerli, Piia, Sander, Deivit, Roomet, Kaidi ja Mariliis - aitäh, et olite tublid töömurdjad ja mõnusad kaaslased!

Tänusõnad vallavanem Maanole, kes oli meile abiks ja toeks ning Üllar Kaaverile, kes MTÜ Külaarenduse Seltsi liikmena antud projektis mitmel rindel osales. Projekti toetasid: PRIA, Rannu Vallavalitsus, Rannu Külaarenduse Selts.

Rannu kooli avaaktus toimub 1. septembril algusega 8.30 Rannu Rahvamajas.

Kell 8.00 kogunevad õpilased klassidesse. Kell 8.20 koguneb kogu koolipere koolimaja taha, kust ühises rongkäigus liigume aktusele.