Virve Pärn – Alu Lasteaed-Algkooli kehalise kasvatuse õpetaja, kes on saavutanud häid tulemusi spordiga seotud töös. Virve on korraldanud juba kuus aastat järjest Rapla valla lasteaedade koolieelikutele spordipäevi. Kehalise kasvatuse õpetajana on ta spordi propageerija ja võtab koos õpilastega alati osa maakonnas korraldatud spordivõistlustest. Alu kool on tulnud maakonnas algkoolide arvestuses esimeseks 2007., 2008. ja 2010. aastal.

Kultuuriauhinnaga „Valla Vedur“:

Aili Erm – töötab Kodila Raamatukogu juhatajana juba 1976. aastast. Aili on tuntud oma kolleegide seas kui edumeelne ja õpihimuline töötaja. Aili on Vabariikliku Raamatuühingu liige ja tunnistatud 2003. aastal parimaks raamatukogutöötajaks. Aili on aktiivne ka kohalikus kultuurielus. Aruka inimesena kirjutab ta projekte, et rahastada pensionäride tegevust või viia läbi spordiüritusi ning meeleolukaid jaaniõhtuid külarahvale. Aili juhendamisel saab käesoleval suvel toimuma Kodila külade 770. aastapäevale pühendatud sündmustesari. Ailit saab auga nimetada Kodila hingeks ja südameks.

Madis Pärn – on juba aastaid jätkusuutlike ja traditsiooniliste spordiürituste korraldaja ning aktiivne spordielu edendaja Rapla vallas. Ta on loonud läbi projektide täiendavaid sportimisvõimalusi piirkonna elanikele.

Thea Paluoja – Rapla Laulustuudio õpetaja, kes on tegelenud laste ja noorte õpetamisega juba 1990. aastate algusest. 2010. aastal tähistas Rapla Laulustuudio oma 20. juubelit. Thea juhendada on mudilaskoori eelkoor, mudilaskoor, lastekoor, neidude koor, noorte meeskoor, poistekoor, erinevad ansamblid ja solistid. Nädalas õpetab Thea kuni 170 noort inimest. Theale on omistatud koorijuhi kutsekvalifikatsiooni kõrgeim aste. Eesti Kooriühing andis talle aasta dirigendi-muusikaõpetaja tiitli. Eesti Rahvuskultuuri Fond tunnustas teda Gustav Ernesaksa nimelise stipendiumiga. Võib öelda, et igalt festivalilt või võistulaulmiselt on Thea kollektiivid saavutanud tunnustuse.

Sotsiaalvaldkonna „Elusa Tule auhinnaga“:

Johanna Siimets – on töötanud Rapla Hooldekeskuses koduhooldustöötajana üle 10 aasta. Kõik need tööaastad on Johanna olnud hoolealustele toeks lahke südame ja abistava käega. Koduhooldustöötajat vajavatel inimestel on mitmesuguseid muresid kuhjaga. Paljudel on mure tervise pärast ja hirm vananemise ees, puudub lähedaste toetus või on peresuhted mingil põhjusel hoopis katkenud. Raugenud on jaks ja koos sellega usk, et ka elusügisel pare-mini toime tulla. Johanna oma altruistliku ellusuhtumise, järjekindluse ja isikliku toetusega otsib lahendusi, hoiab inimeste kontakti välismaailmaga, teeb kõik temast oleneva, et inimesed tunneksid end turvaliselt. Johanna on end töö kõrvalt koolitustel täiendanud ja saadud teadmisi igapäevatöös edukalt rakendanud. Ta on teinud ettepanekuid töökeskkonna paremaks muutmiseks.

Majandusauhinnaga „Rapla Sild“: ES Sadolin AS.

Tiitliga „ Rapla valla parim sportlane“:

Parim naissportlane – Solveig Kesküla, korvpallur.
Parim meessportlane – Matis Maltsar, ekstreemsportlane.
Parim võistkond – Andres Liiv ja Kristin Vaha, võistlustants.
Parim treener – Aarne Liiv, tantsuklubi Mustang treener.

Tiitliga „Rapla valla kaunis kodu“:

Kersti Toomsalu ja Ivar Murd, Viljandi mnt 100, Rapla.
Angela Tsõganova ja Avo Rauk, Villandi 6, Mahlamäe küla.