Keskuses Selveri külje all paikneva avatud lahendusega restorani menüü ning hinnad saavad olema samad nagu kõigis seni avatud Hesburgerites. Müügil on  11 maitsvat burgerit ning neist kõiki on võimalik osta ka einena, mis tagab hinnavõidu.

Lisaks on igal kliendil võimalik endale vormistada boonuskaart, mis kehtib kõigis Hesburgeri Eesti, Läti, Leedu ja Soome restoranides. Kaardi omanikele kehtivad igal kuul sooduspakkumised, lisaks kogub kaardi omanik kõikidelt ostudelt boonust, mida on võimalik kasutada järgmiste ostude ajal. Eraldi lisasoodustused kehtivad Silver, Gold ja Platinium tasemetele, mille kohta saab täpsemat infot restorani teenindajatelt ning Hesburgeri kodulehelt.

1996. aastal Eestis esimese müügikoha avanud Soome suurimal kiirtoiduketil on Baltikumis 94 ja Soomes 265 restorani. Ettevõte investeeris Rapla restorani avamisse 250 000 eurot.

Rappeli Keskuse turundusjuhi Seäski sõnul avatakse järgmisel nädalal Rappeli keskuse kaubatänava poolse sissepääsu juures teinegi populaarne söögikoht Peetri Pizza, mis on uuringu kohaselt eestlaste kolmas eelistus kiirtoiduturul.